Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nej!

Selena je nejlepčí!! Prostě je úžasná a je to muj vzor!! Jí se nikdo ze zpěvaček nevyrovná!!! *14* *14* *1*
    • kajuska4

Re: Je nej!

přesně a víš že má za vzor Vanessku Hudgens áááá ty dvě jsou nejlepší *14* *14*
  • SOTVA SE VRÁTÍM Z DOVOLENÉ,TAK VIDÍM TU NÁDHERU-SELENKA JE PRVNÍ. HURÁ.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • stormgirl

Re: JÉ

Jo! Zaslouží si tam být!!!!!!!
      P.S: Co říkáš na Selenin nový "styl"?
      • sel.96

Re: Re: JÉ

Dyť Sel nemá novej styl :)
        • stormgirl

Re: Re: Re: JÉ

To tvrdí ona, aby jí fanoušci nepřestali mít rádi! Ale nový styl hudby, oblečení apod, to se prostě nedá přehlédnout!!!
          • Re: Re: Re: Re: JÉ

NO NÁDHERA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

zitra má Selena nardky,19 let.Asi bude sve narodky dobre oslavovat.Tak želam jí hodne štestí
            • Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

SELENKA JE KAŽDÝM ROKEM KRÁSNĚJŠÍ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJENÍK. THE END.
            • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

Však mě to nevadí, je mi jasný, že už je starší, a že už prostě nechce dělat to, co dělala když byla mladší. Jen říkám, že se to prostě nedá přehlídnout!!!!
            • sel.96

Re: Re: Re: Re: Re: JÉ

To oblečení měla jenom v londýně :) a podle mě tu hudbu má záměrně aby mohla mít i tanečníky na turné ;) protože je taneční :)
  • nessynka-pusinka-love

I love...

Toto je super star! Mám ju moc rada ale viac mám rada Nessu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ták Selena a Van sú upa nej *14* *14* *14* *14*
    • selenka.1

Re: I love...

jj obě jsou super.. *4*
  • Happy birthday Sel!!!! *14* *4* *3*
  • piskot256

Hlasujte pro Davida

Pls hlasněte pro Davida Henrieho:http://papirek256.blog.cz/ 0909/nejkrasnejsi-zpevak-herec-2-ko lo
    díík moc ;-)
  • SELENA

SELENA JE MOC KRÁSNÁ HOLKA. *14* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • den

v sobotu 15,5 bude na disney channel den se Selenou Gomez!! *14* *3*
  • Ona je prostě sladká!

Viděli jste tu reklamu na mlíko, kde Selena hraje? Ta je prostě sladká!!! http://www.youtube.com/watch?v=fs5w OzDPfCo Tady se podívejte. Ona je vážně sladká! Chodím na její kanál na YouTube KAŽDÝ DEN!!!!! Miluju jíííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • kajuska4

Re: Ona je prostě sladká!

jééééééééééé *14*
  • Moc se mi líbí její barva vlasů.Nevíte který odstín barvy na českém trhu by nejlíp odpovídal? Dík! *3*
    • myslím ze čokoladově hnědá
  • selena má navíc než justina je dobře že se sním rozvedla nikdo přece nechce chodit s klukem kdo hulí marihuanu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit