-
Teen Queen
http://www.q102.com/pages/teen-quee ns/
Dejte Sel hlas, zatim těsně vyhrává Miley, ale stačí pár hlasů!! ♥ -
najradšej z celej ameriky mám ju moc moc moc moc moc rada. *1*
-
vidite jste kamaradky řikate jsi dobrou noc atd.Vite co ja mam 7 nej kamošek a to je Lily Adlitova,Gaja Oganesian,Františku Kotecovou,Kačku Čižkovou Elinku Samarovou a Danu Smartokovou*1**1**1**1**1* a k tomu po mě jedou kluci ale ja jsem jsi stopro jista že vy jse znate začaly jste si psat pak vyptavat jak jse jmenujete pak kde kdo bydli a teď jse vyptavate jaky mame kluci hledate jsi přes tuto stranku kamošky stydťe se *11**11**11**11**11**11* *2**2**2**2** a paaaaaaaaa čus čau.
-
-
hahaha No to určítě si budu hledat kamošky přes tu hle stranku ja mám dost kamošek ! víš Aco že si píšeme jak jse jmenujem atd... ty jenom zavídíš že prostě se knam chováš zle a my stebou takhle nepíšeš !!!!!!!!!! :D PS: NEcpí my tady tvoje kamsošky ?DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Sklapni to vy jste jsi začaly violettaleon napsala deme na pet shop a pak za to mužu ja ja jen napsala co mi vadi takže sklapni leonetto tebe tady všichny ignorujou nemaj ťe radi jasni!
-
-
hha určítě haha seš trapnáá a sklapní si sama :DD
nepotřebuju aby mě mělí radí víš nejsem ty rozmazlena :D fiflena uklidni se nesahaš my aní pokotníky :DD!!! baby :DD -
-
Baby jsi trapna to jsi le*ba že mi řikaš baby a pak žikaš že jsem trapna to ti jseš nesahaš mi na pokotniky ti jseš fakt le*ba
-
-
aahha jo určítě sem le*ba když mám kluka hha seš kra**
A neopíč se trapačkoo :-* jédná dychej beztak namě nikdy nebdueš myt :DDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!! -
-
-
-
-
-
-
-
Vsechno nejlepsi
-
jsi uzasna...
-
Kontakt na Selenu
Ahojte kdo se chcete na něco ohledně Seleny Gomez zeptat tak mi napište na e-mail:Viki.Krej@seznam.cz. odpovím na vše jen pište klidně i každý muzete 50e-mailů.Já na všechny odpovím.Pište prosííííííííííím.Budu ráda. *1* *1* *3* *9* *9* -
-
Re: Kontakt na Selenu
AHUUJ JJ URCOO NAPISUU *14*
-
-
Muciiik můůj :o)))
Selenka nejvíííc *3* super holčina :) -
Výš :)
Musíme Sel dostat co nejvýš v tom žebříčku, 8. místo nestačí :D :)) -
-
Re: Výš :)
tky se o to snažim *14* *1* -
-
Re: Re: Výš :)
jjj!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Výš :)
jo mohla by vybojovat aspoň 5. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Výš :)
jo..já si ale myslim že my jí dostanem..a bude NEJJJJJJJ!!!!! *14* I LOVE SEL
-
-
-
-
-
SEL
SELENA IT'S BEAUTIFUL. *14* . SHE AMAZING. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: SEL
JOOO!!! *3*
-
-
DCH!!
ták o5 dávali to nej z kouzelníků z waverly *3* a já se o5 dívala byli to 4 díly 1 sem viděla poprvé ale ty ostatní sem viděla byli to: ten s tou kapelou,pozor vlk,kouzelníci vs. upíři:samé chutné kousky a ten poslední sem zapoměla dyž tak někdo dopište *1* *1* *3* -
-
Re: DCH!!
pozor vlk je nejlepší :D -
Re: DCH!!
joooo a ten poslední byl první polibek ! *3* -
-
Re: Re: DCH!!
Až na ten s tou kapelou jsem viděla všecky :)
-
-