-
ja teda souhlasim s leonettou ta ma pravdu takova pč violettaleon blbka CEA je blba a tady AnNaLuK je nějakej blazen ta holka beyonce ne ta blbyonce chce bit totiž pč když jsi misli že je slavna Běž JSE LEčiT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! magore omluva nestači
-
-
To jsi psala vážně ty AnNaLuk???? To jsem od tebe nečekala!!
-
-
zda se že jo a viš že CEA jse taky jmenuje Kristina.
-
My Blogííís ;-)
Pls mrkněte na můůj blogíís ;-) http://papirek256.blog.cz/
dííí ííki moc ;-) -
NEW ALBUM
Práve som si vypočula celý nový album od Sel. a jediná dobrá pesnička na ňom je A Year Without Rain,a trochu Round & Round, ostatok sú iba diskotékové blbosti, je to hrozné. Selena ma maximálne sklamala. Keď som si pustila prvý album zaujali ma takmer všetky pesničky ale z tohto nič nové. Taký hnusný pop som ešte nepočula. Všetky pesničky pridám na môj hud. kanál kde si ich môžte vypočuť a stiahnuť. -
-
Re: NEW ALBUM
CO SI TO POVEDALA SEL MA NAJLEPSIE SONGY NA CELOM SVETE JE JE SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER A TY SI *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* A SELENKA JE *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: NEW ALBUM
Mně líbí právě všechny s teho new Albumu *14* *14* -
-
Re: Re: NEW ALBUM
me se ty pisne libi vsechny..je to otazka vkusu.staci pouze rict ze se ti to nelibi,urazet nemusis:) -
-
Re: Re: Re: NEW ALBUM
ja nikoho neurážam tak ticho.... -
-
Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
hnusny pop je urazka:)...a pokud te neurazim,tak si muzu rikat co chci:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
Ehm...víš je to urážka *9* to je jak kdyby jsme to řekli na Demi(Jako mám jí ráda ale Seli je promně lepší) má lepší písničky,hraje líp oblíká se líp a tak mám je ráda obě ale Sel víc *4* *14* a neurrážej řekni jenom že se ti to nelíbí nebo si to nech prosebe *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: NEW ALBUM
nie je to urážka na ňu ale na jej hudbu, ktorú vytvorila na druhé cd, mne sa jej hudba na prvom cd neskutočne páči. Proste pre mňa je prvé cd o dosť lepšie ako to druhé
-
-
-
-
-
-
Ramona a Bezus
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jetli jste viděli ten film Ramona a Bezus( asi to píšu špatně, tak promiňte) a jestli byl dobrej a jestli byste ho doporučili.. ráda bych viděla selenu i v jiný roli než jen v Kouzeníkách z Wawerly :) děkuju ;) -
-
Re: Ramona a Bezus
no vlastně je to Ramona & Beezus :)) *4* -
-
Re: Re: Ramona a Bezus
tak jsem to přece jenom napsala špatně xP a o čem to je?a je ten film dobrej? :D -
-
Re: Re: Re: Ramona a Bezus
jeto skvělej film:)..ale Sel si tam nestrihla až tak velkou roli..spíš takovej rodinej film :)
-
-
-
-
tak moment ja to nepsala to nikdo jiny tivole hele ale ja nevim kdo si ale dejsi svoje jmeno
-
-
aha to byla určitě jedna z těch dvou!!
-
-
taky jse ti omlouvam ale přečti jsi ty komentaře jste jsi začaly ale omlouvam
-
-
Já se ti taky moc omluovám!!!
Ale kdybys toto nenapsala tak to bylo v poho!! Ale neřešíme!!!!
pet shop: hele jste všichni blbi žešite tu ňakou debilni krizi debilovci. Ta duijdfghofhdhfhvnnn je blba violettaleon jsi jenom kvuli tihlecti strance hleda kamaradky a CEA ta jse jen nevině plete k ostatnim. A annaluk ta je někdy zla a někdy hodna.A leonetta s NATY jsou jako ludmila s naty z violetty. -
-
Tak v poho všechno ok.
-
-
-
Nové díly KzW!
Nové díly seriálu Kouzelníci z Waverly zhlédnete na www.youtube.com/user/DisneyChannelC zech!!
Taky tam uvidíte Hannu Montanu, JONAS nebo Sladký život Zacka a Codyho! *3* -
Bravo Girl!
Selena je v Bravo Girl! *14* *14*
Je tam jen jeden obrázek, jak se podle ní můžete nalíčit, tak se to kupte:) -
-
Re: Bravo Girl!
Jj chystám se koupit *14* *14* *1*
-
-
celé album mp3
http://demdemilovato.blog.cz/1009/s elena-gomez-a-year-without-rain-alb um-pesnicky-mp3
tu nájdete všetky nové pesničky z albumu -
-
Re: celé album mp3
vymažte medzery medzi slovami:=)
-