-
MNAM
SELENA JE NEJKRÁSNĚJŠÍ HOLKA NA SVĚTĚ! *14* . NEBO ALESPON MEZI CELEBRITAMA. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: MNAM
jj je to dobra ku... -
Re: MNAM
oprava selena je nejhnusnejsi holka na svete a taky ¨je to poradna kravka
-
-
KUK
TAK DÍKY ZA ODPOVĚDI. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KUK
*3*
-
-
Facebook
facebook, The offspring only a Země zombie přidejte se pleas... -
...
za sebe upřímně přeju Sel že se po dlouhém čekání dostala na 1.místo... ikdyž je sice pravda že jsem větší fanoušek Miley a štve mě že miley je až na třetím ale tak budiž... vím že vás dlouho štvalo že Sel není první a konečně jste se dočkali.... ;)))) -
-
Re: ...
JOO !!!!!!!!!!!!!!!!! KONEČNĚ!!
SEL JE LEPŠÍ NEŽ KRÁVA MILEYZNA!!!
JOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
A JE MI JEDNO KDO SI CO MYSLÍÍ!
ALE JE TO ŮŮŽASNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ -
-
Re: Re: ...
ty už drž hubu! -
-
Re: Re: Re: ...
No, hlavně když jste na sebe tak milí... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
promin ale ona mi dycky zkazí příspěvek.. :D
-
-
-
-
Re: ...
Miley je až na třetím? Ajó, ani jsem si nevšimla... :-S
No, je dost těžký určit, jestli je lepší Selena nebo Miley. Obě jsou skvělý!!! ;-)
A Selena se na první místo tvrdě vypracovala, takže jí to přeju!!! :-) -
-
Re: Re: ...
TO JO. TAKY JÍ TO MOOOOOC PŘEJI.VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Pleass,by my friend.!!!!!! *3*
-
hele jo justin bieber není gay to by nechtěl selenu.
Jo ale tohle musíte o justinovi vědět i když se mi líbí jak zpívá tak vám to řeknu kouřil trávu(marihuanu)přiznal se stím v popcornu a to mě od něj odradilo milovala sem ho. *11* *11* *11* *11* -
Selena Gomez je hezká zpívá pěkně ale i tak je jako Miley Ray Cyrus!
-
nss
To si myslela na koho ty vzkaze?nebo si kluk to je jedno. *7* -
-
Re: nss
..........Vždyt' jsem to tam napsala!!! destiny-hope.cyrus!!!!!
-
-
I m your famous.
-
neviš kdo jsem to jsem ja leonetta vy tři kamaradky si asi mislite že ta vaše 4ta kamaradka je normalni mněla by se jit lečit!!!! a nutně vydavala jsem se za annaluk protože o mě pišete hrozne věci violettaleon si blbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doma z tebe šilim jak mužeš bit tak hrozna sakra hned jse zpamatuj co ta holka vam udělala běžte se s nii lečit jooo *11* *11* *11* *11* *10* *10* *9* *8* *3* *14* *4*
-
-
Já mám v sobě trochu LIDSKOSTI a tobě nelhala tak se do toho necpi!!!! Tak se o ní nezajímej, neurážej jí a tak o tobě nebudem psát takový věci!!! A ve 3.třídě jste se ještě asi neučili vyjmenovaná slova co??? Tvůj pravopis je hrozný!!
-