-
Selenu vyloženě nesnáším! Dřív jsem neustále sledovala Kouzelníky z Wawerly hlavně kvůli ní, byla jsem její velký fanda, ale teď?! Její muzika mě absolutně nebere, její filmy mě nezajímají ( ani ona sama ) a začíná mě už vytáčet tím, že je snad v každém časopise. Ještě ke všemu si myslím, že by si už konečně měli s Justinem ( kterého nesnáším ještě víc ) ujasnit, jestli se mají rádi nebo ne, a jestli to dělají jen kvůli bulváru, tak jsou teda pěkně trapný. Sorry všem selenátorům nebo belieberům, či jak se to nazýváte, ale ať už si konečně oba uvědomí, co chtějí!
-
-
Já souhlasím s Loli!!!
-
Pokud to nevíš, ona Justina už dlouho nemá ráda (jako spousta lidí), ale on je hroznej ú***l a furt jí posílá svoje nahý fotky, píše jí a je skoro jako stalker!! Tak nenadávejte jí, že si to s ním nevyjasnila, není to její vina, ale jeho, on za ní pořád leze!! *16* *16* *16* *11* *10* *13* *9* *8*
-
-
Ona Justina má pořád ráda, a nechápu kde jsi vzala to že jí posílá nahé fotky O.o ? Víš, nejlepší bude když se nikdo do jejich vztahů plést nebude ;) je to jejich věc i Seleny.
-
-
-
Selenka
Selena je najlepšia do všetkých celebrit! Dokonca lepšia než miley ale iba o trošicku o 1% mam rada menej miley ako selenu! ale mam rada oby dve *4* *14* -
ahojky
Ahoj, Jen jsem se chtěla zeptat těch co nemaj tady založenej profil jestli by si ho nechtěli založit a pokud prostě nechcete tak si ho nezakládejte.. *4* ale jinak dík nechci vás otravovat je dobře že sem chodíte i když ne jako registrovaný...no tak dík AHOJ...I VERY LOVE SEL *14* She is BEST BEST BEST BEST BEST BEST SINGER AND ACTOR I LOVE SHE!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ahojky
Jo taky si myslim že by si mohli založit profil ale víš co jak chtěj :) *3* *4* *3* I LOVE SELENA TOO!!!SHE IS BEST AND SELENA IS BEST ON WORLD!! *1* *14* SHE IS VERY VERY NICE
-
-
DoTaZ!?
Kdo z vás tu má rád Biebera ? *4* -
-
Re: DoTaZ!?
JÁ SOKY NEMÁM RÁD I KDYŽ ON NENÍ NA TAKOVÉ ÚROVNI,ABY JÍM BYL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: DoTaZ!?
přesně tak Divočáku *4* *15*
-
-
Jáááá <3 *1* *1* *3* -
No, já moc ne, ale určitě se tu někdo najde, kdo ho má rád...! *4*
-
-
hrála si vmnoha filmech že jo? *3*
-
ahoooj
hele lidi je pravda že selena jchodí s Nickem jonasem??? a že je sním zasnoubená???? jestli ano... tg se asi zblázním
*10* -
-
Re: ahoooj
Ty voe to není pravda ani s ním NIKDY nechodila já se o Selenu dost zajimám a vím že pro nekolik serioznich časopisu uvedla že s nim nic nema a ani nemela !!!!
-
-
=P
selena je uplně nejvíc >>dokonalá<<
zbožnuj u jí =P
100%dokonlost
luxuSs -
-
Re: =P
ano presne *14* *14* *14*
-
-
Nové díly WofWp
15.5.2010 při příležitosti dne se Sel se budou vysílat nové díly Kouzelníků z Waverly 3. řada už se těším *1* *1* *1* *15* *15* -
selinka
selinka je nej zpevacka v zahranici.. *14* *3* *14* *4* *5* *4* -
♥
Myslíte si, že je Selena nejlepší na světě???? -
-
Re: ♥
JE, jak jinak! *14* *14* *14* -
Re: ♥
ŘÍKÁ SE,ŽE NIKDO NENÍ DOKONALÝ,ALE SELENA TÉMĚŘ ANO. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: ♥
Přesně tak!!! *3*
-
-