-
Selena Gomez
Selena je upe best best !!!----->tak to je mam ----všechny její disky atd....................... plostě upe nej fanoušek i oblečenííííííííííí!!!!! *14* *3* *1* *1* *14* *8* *15* -
Vše nej. Seleno!!!! *4* *4* *4* *4*
-
jsi super a doufám že ti to s justinem dlouho vidrží *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
Nezaleži kdy jsi na tu školu šla violettaleon.A violettaleon neviš kdo jse za mě vydava.
-
gfgf
mno, ale dyt chodi s justinem.... jak s nim zase musi chodit??? ja zase cetla ze chodi s nickem a ze je s nim zasnoubena.... nevim mnu...jo ja se priznam mno...libi se mi...ale nevim co mam delat, kdys on je tak daleko... poradte co delat??? pls... jo dystag jestli jste fandove miley cyruis tg se podivejte na www. s-miley-hope-cyrus-16.blog.cz
ach jo ja chci nicka.... -
-
Re: gfgf
myslim ze nejsi sama.....kdo chce NICKA....ale uveedom si ze je to popova hvězna a na nas normalni lidi z vysoka kašle.....teda pokud nejsi naka extra modelka bo herečka apd.....zkus si vyhlidnout jinyho kterej neni tak daleko *1* *3* -
Re: gfgf
Selena s nikym nechodí ani Nick ani Justin!!!!!!!!!!!!!! A k tomu Nickovi hej on je tak sladkej taky ho cu *14* *14* *14* Jsem mu psala na myspace a odepsal proste nejlepšííí *14* a ten myspace je
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=443252603
-
-
hh
je nejhezčí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hh
miley je ale lepšííí
-
-
3 místo
to je fakticky skvělý.Selena Gomez už je konečně na 3 místě.Asi před půl rokem byla na 8 místě. Víte co si myslím?Že brzy předžene i toho Biebra a Cyrus,ikdyž neví nevím, protože Miley je fakt dobrá,ale SELENA GOMEZ je lepší *14* -
Nejkrásnější žena světa
http://listas.terra.com.br/beleza/4 281-concurso-mulher-mais-linda-do-m undo tady můžete hlasovat o nejkrásnější ženu světa, Selena je na 4 místě, tak ať je víš, hlasuje se pomocí hvězdiček, pod celebritou. tak rychle hlasujte
P.S. vymažte si mezery. -
sel
Sel dala na youtube novou ukázku who says, většina z nás už viděla celej klip ale tohle je v mnohem lepší kvalitě *14* *14*
už se těšim na zejtra až ho uvidim na YT celej *14* *14* *14* -
MAš DZIVE PESNIčKY A PEKNE FILMY SI PEKNA A PAčIš SA BRATOVI *5* *5* *5* *5* *2* *1* *14* *3* *15* *11* *11* *11* *1* *1* *1* *1*
-
-
počuvej sel neni na prodej *16*
-