Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moc ti to sluší Sel
  • klaruska44

selenamucq

selena je *14* *14* *14* *14*
  • best

SeLEna upa Best holčina upa moc jí mljůů *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • _vikiska_

POTM

Ahojky, na mém blogu mám volbu Fotky měsíce leden, tak mě zajímá váš názor, takže pokud byste chtěli, můžete hlasovat pro nej fotku :))

http://selenagomez-all.blog. cz/0912/vyber-potm-january-2010
    • selenka.1

Re: POTM

ahojky, já se tam určitě podívám užý jsem tam několikrát byla..tvůj blog je fakt Super!!! *14*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: POTM

Ahoj...jojo máš fakt moc pěknej blog... *14*
        • _vikiska_

Re: Re: Re: POTM

Jé, moc vám děkuju :o****
          • selenka.1

Re: Re: Re: Re: POTM

neni zaco *4* *3*
  • vanessa21

vanessa party

Selena Gomez byla na Vanessení párty na mém blogu mám fotky jestli chcete jukněte se anulisinka.blog.cz *7* *4*
    • Re: vanessa party

Krásný fotečky.. *3* Seleně to tam sluší.. *4* *3*
    • britney-selena

Re: vanessa party

MÁŠ PĚKNÝ BLOG A FOTKY. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Hej,lidi-

zkoušeli jste ten blog na můj idol.cz?Jsem tam označil,že tam chci dát chat a vůbec se mi tam neobjevil
    • Re: Hej,lidi-

a taky mi tam nejde hlasovat v anketě,co jsem tam vložil i když na jiném tom můjidolovém blogu mi to jde
      • sel.96

Re: Re: Hej,lidi-

Nezkoušela .. Nejlepší je blog.cz ..
  • Prosim,neviete ked niaco tuto napiseme o nejakom spevakovi....ci nam moze odpisat??
    • Selenator
      U cizích 100% ne, jenom jednou sem jeden dotyčnej napsal, ale to proto, aby vysvětlil, že se tu za něj nikdo nemá vydávat..
  • text vašeho přispěvku
  • jasně ty duidjdisiskssskiskskkhuhuuzuzg.co ti je do tocho s k smichu viš jak k smichu až tak *1**15* nejvic a ty zpivaš hezky mislim že ne tak už sklapni jo.
  • zase ty proboha ja myslela že jsi už pryč no tak to je fajn že jses vratila viš proč protože ja jsem ti chtěla řict že jsi pč když už tady jsi a my tři se nezname jenom si pišeme na osobnostech ja violettaleon AnNaLuK a ta holka aly ty jse svou kamoškou jsem nelez. *11* *11* *11* *11* *10* *16* *12* *1* *2* *5* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit