Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *12* selena gomez nebude nikdy jako miley cyrus JOOOOO MILEY JDIII DO TOHOOOO juuuch !!! *6* *7*
    • miley je hnusnáááááááa trapnááááááááá *3* *3*
    • Přesně tak nebude selena tak pitomá jako Miley
      Miley se všude předvádí ale Selena ne a také pomáhá lidem
    • Selenator
      A proč by měla bejt jako Miley? Bože ..
      • joooo juuuuuuuuuuuuuch uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuiiiiiiiiiiiii *8* *6*
  • ...

HM je dobry serial ale ne preto ze tam hra miley , miley neni ani dobra herecka ani dobra spevacka iba dobra tvaricka *7* mier kazdemu *4*
    • paulika8

Re: ...

cau,v tom mas pravdu.a ja tu nic neviem pomohli by ste mi?prosim
  • sel

očem to zase blábolíte *9*
  • Selena je fajn zpěvačka zpívá nejlíp a kdo si o ní myslí že kr tak at jde do pr.a je to pěkná hajzlík kdo to říká protože sELENA JE SUper ona se obětuje kvulí své lásce
  • Zajímalo by mě, jak je to teda s What boys want. Už se hodně mluví o tom, že tam hrát bude, ale zase si říkám, v září skončí turné, pak teda začne natáčet (Září říjen listopad), pak ještě říkala turné po evropě a kanadě a po jižní americe (možná) tak to by mohlo bejt v listopadu a prosinci a pak zase hned na začátku roku natáčet 13RW, to s emi zdá časově dost náročný a skoro nereálný.
  • pošli mi do dvou dnu dopisni obalku
  • Happy B-day Sel :) *3*
  • dobry den ja jsem veronička dnes jsem měla chřipku . a bolelo v krku já ubožaček ,plakala maminka mě uklidnila at neplaču no řeknu vam to bolení c krkubylo strašne . *8*
    • jo proč to tu píšeš *6*
    • Proč to tu píšeš že si nemocná atd.. ?? :D Nám je to celkem u řiti takže.. :D :D :D
    • A komu to cpeš??
  • werca77

gfgf

jeeee dekuji za tu adresu na nicka na myspace.-... a co pak jsi nmu tg napisala...ja umim anglicky jen malinko tg nevim co napisat.... pls napi
    s...
    • pavlusqa

Re: gfgf

ja už ani nwm treba kdy prijedou k nam a taky ale pokud chceš dobrej internetovej prekladač tak na google http://www.google.cz/language_tools?hl=cs
  • =P

podle mě miley lepší neni
    selena uplně dokonalost
    nejluxusnější
    zbož nuju jí
    krásná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit