-
gfgf
a prelozi ti to vse co chces rict???a muzu se jen zeptat??? co ti tg odepsal???? promin ze jsem zvedava.... -
-
Re: gfgf
tak nejdrív jsem se ho zeptala jestli je opravdu Nick Jonas a on zhe jj:D A pak jsem si sním psala teda kdy prijedou a on zhe ješte neví ae zase na jeho blog napsal tohle: Pro všechny fanoušky z Česka. Píšete mi jestli se chystame i kvam na turné ! Pokusím se poradit s bratry a možná prijdeme ale nic neslibuji... Já když to četla tak jsem malem slitla ze židle:D ae jinak jsme si nic moc nepsali jen jsem se ješte ptala jak dopadly nejake jejich koncerty v USA a tak -
-
Re: Re: gfgf
Kde jsivzala E-MAIL??? *7*
-
-
-
jo
No prostě každý má rád někoho jinýho.Někdo Miley někdo Sel.Ony jsou obě dvě dobrý(teda aspon pro někoho) -
-
Re: jo
ahojte kacka ma pravdu.
-
-
?
Ahoj holky, je tady někdo?? *3* *7* *3* na pokec... :o) -
-
Re: ?
ahojky já..ale trošku pozdě *15* tak to neva *3* -
-
Re: Re: ?
Ahoj...pozdě ale přece jenom xD *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ?
jojo
-
-
-
-
Sel a tanec
čau lidi viděla sem moderní popelku 2 a zajimalo by mě jestli tak vážně umí tancovat..dyžtak odepište někdo kdo to víte ...diky ;) -
Selenka Gomez
SELENA GOMEZ je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllllllll lllleeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp ppppppppppppššššššššššš -
a dost to už by stačilo pokud tady přiště neuvidim love you pavlinka tak si mě nepřejte *16* *16* *16* *16* *16*
-
si proste heska *14*
-
Ja si na nikoho nehraju. Ja jsem važně ivanna bagova sakra
-
taylor-sel
HEle co jste říkali nato že Selena už nechodí s Taylorem??Mě je trošku líto že už nejsou spolu mě se zdálo že se k sobě hodily!!!! *1* *1* *3* -
-
Re: taylor-sel
Cožeee? Oni spolu už nechodí??? a to jim to tak slušelo *9* -
-
Re: Re: taylor-sel
říkalo se o nich že spolu chodí tajně ale myslím žhe jim to slušelo a Taylor je hloupej když ji opustil :D
-
-
halo
nieje tu nahodov skupina Veronica Mars? *7* -
Re: taylor-sel
nechodila Selena náhodov z Nickom Jonasom?
-
-
ja tiez ona je rozkosna