Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • werca77

gfgf

a prelozi ti to vse co chces rict???a muzu se jen zeptat??? co ti tg odepsal???? promin ze jsem zvedava....
    • pavlusqa

Re: gfgf

tak nejdrív jsem se ho zeptala jestli je opravdu Nick Jonas a on zhe jj:D A pak jsem si sním psala teda kdy prijedou a on zhe ješte neví ae zase na jeho blog napsal tohle: Pro všechny fanoušky z Česka. Píšete mi jestli se chystame i kvam na turné ! Pokusím se poradit s bratry a možná prijdeme ale nic neslibuji... Já když to četla tak jsem malem slitla ze židle:D ae jinak jsme si nic moc nepsali jen jsem se ješte ptala jak dopadly nejake jejich koncerty v USA a tak
      • ilonka94

Re: Re: gfgf

Kde jsivzala E-MAIL??? *7*
  • jo

No prostě každý má rád někoho jinýho.Někdo Miley někdo Sel.Ony jsou obě dvě dobrý(teda aspon pro někoho)
    • paulika8

Re: jo

ahojte kacka ma pravdu.
  • princess_lucinkaa

?

Ahoj holky, je tady někdo?? *3* *7* *3* na pokec... :o)
    • selenka.1

Re: ?

ahojky já..ale trošku pozdě *15* tak to neva *3*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: ?

Ahoj...pozdě ale přece jenom xD *15* *15*
        • selenka.1

Re: Re: Re: ?

jojo
  • Sel a tanec

čau lidi viděla sem moderní popelku 2 a zajimalo by mě jestli tak vážně umí tancovat..dyžtak odepište někdo kdo to víte ...diky ;)
  • Selenka Gomez

SELENA GOMEZ je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjllllllllllllllll lllleeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppp ppppppppppppššššššššššš
  • a dost to už by stačilo pokud tady přiště neuvidim love you pavlinka tak si mě nepřejte *16* *16* *16* *16* *16*
  • si proste heska *14*
  • Ja si na nikoho nehraju. Ja jsem važně ivanna bagova sakra
  • missutka162

taylor-sel

HEle co jste říkali nato že Selena už nechodí s Taylorem??Mě je trošku líto že už nejsou spolu mě se zdálo že se k sobě hodily!!!! *1* *1* *3*
    • Re: taylor-sel

Cožeee? Oni spolu už nechodí??? a to jim to tak slušelo *9*
      • mrs.bajunecqa

Re: Re: taylor-sel

říkalo se o nich že spolu chodí tajně ale myslím žhe jim to slušelo a Taylor je hloupej když ji opustil :D
    • paulika8

halo

nieje tu nahodov skupina Veronica Mars? *7*
    • paulika8

Re: taylor-sel

nechodila Selena náhodov z Nickom Jonasom?
  • ja tiez ona je rozkosna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit