-
divná
PODLE MĚ JE SELENA NEJHORŠÍ NA SVĚTĚ.NEJEN ŽE ZPÍVÁ ŠÍLENĚ A TO O HRANÍ ANI NEMLUVIM. JE PROSTĚ DIVNÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: divná
To si teda nemyslim, já myslim že je super, i když mám radši Miley. -
Přesně tak ANTI fanoušci sem nepatří... *10* jo a jinak to bravo girl ta fotka je suprová a ten rozhovor by mohl bejt delší třeba jako s tim Roberte Pattisonem..ale alespoň něco I LOVE SEL *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: divná
V BRAVO GIRL MÍVAJÍ VŽDYCKY MALÝ ROZHOVORY A TŘEBA JEN JEDNU NEBO DVĚ FOTKY. *9* . ALE S MILEY CYRUS TOHO JE VŽDYCKY VŠUDE PLNO. *8* A TO NENÍ O NIC LEPŠÍ NEŽ SELENA. *13* .TA JE LEPŠÍ. *14* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: divná
tjn Selenku dávaj všude málo *9* a to je přitom stejně skvělá jko třeba miley určitě i lepší *14* i plakáty s ní sou vzácný a v německym bravu je Selenka vždycky hodněkrát *14* -
-
Re: Re: Re: Re: divná
JENŽE NĚMECKÝ BRAVO NEKOUPÍŠ VŠUDE. *9* TED JE V NĚMECKÝM BRAVU PLAKÁT SE SELENOU. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: divná
to je ale blbý že v německu dávaj všechno a u nás oproti tomu uplný prd *9* *1* awe jedna moe kámoška si německý bravo kupuje tk já si o něj řeknu *14*
-
-
-
-
-
Podívej se, pokud ji nemáš ráda, nechápu, co tedy děláš tady v Seleniné diskuzi ;) To ji potřebuješ ponížit aby pozdvihla nějakou svou oblíbenou celebritu ? Já třeba fakt nemám ráda Miley Cyrus, ale nechávám ji být, protože když ji nemám ráda, nezajímá mě;) -
hele maj pravdu špatný komenty sou tdy zakázaný pro každýho je špatnej a dobrej někdo jinej *3*
a ted plo Seleny fanoušky jako sem já:v Bravo girl je takovej minirozhovor se Selenkou o Vánocích a je tam i žasná fotka fkt doporučuju *14* *14* *1* -
-
JÉ,TAK TO SI KOUPÍM. *14* *14* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Tady je to jen pro fandy.Já třeba nemám ráda Miley Cyrus,ale nepůšu k ní komentáře,protože by mi to stejně smazali. *15* *15* *15* *8* *8* *8* Tady je vstup anti fanouškům zakázán. -
-
JO PŘESNĚ. AKORÁT ZÁVIDÍ SELENĚ VZHLED A TALENT. *8* *16* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Monte Carlo
Co si myslíte o filmu Monte Carlo? Já osobně se na něj STRAŠNĚ těším!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *3* *4* *3* *1* *15* *14* *14* -
-
Re: Monte Carlo
Těšiiim, strašně!! *14* *14* *14* *14*
-
-
A ešte Justin čo skoro znova do***e život Seleny a nebude 1 Mesiac v liečebny ale pojde do blázinca!!! Selena ak si mislíš že si urobila dobre tak si na vysokom omile robíš tu najvačšiu chibu života!! P.S:Viem že o tejto stránke nevieš ani prt.
-
Natalie nauč se napsat beautiful *12*
-
-
*15* *15* *1* *1*
-
Nauč se bejt slušná
-
-
mileyy
miley je lepší -
-
Re: mileyy
čo tu chodíte? chote za svojou mileynkou a nehovorte o miley iba o selene! ale ja vam nechcem rozkazovať. iba že selena je lepši než miley! na 100% *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mileyy
Sice mám taky ráda víc Miley než Sel, ale souhlasím s tebou, že tu odpůrci nemají chodit! -
-
Re: Re: Re: mileyy
Ale ano, mají.
Diskuze je o diskutování, tudíž ne jen o pozitivních vlastnostech dotyčné osobnosti, ale také o tom, co vlastně neumí. Hm?
Přemýšlej, možná budu chápat to, že nepřemýšlíš, pokud ti bude tak 12 let.
(Víc ti stejně nebude, viď?:D) -
-
Re: Re: Re: Re: mileyy
Je mi 13, ale uznej, že nechutný, když celebritě pořád nadávají atd.
-
-
Re: Re: Re: mileyy
Jo?????ale fanoušek seleny nadává na miley *16*
-
-
-
-
aaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa selenu gomez źbožnuju *14* posloucham písničky každy den *3* -
-
Re: aaaaaaaaaaaa
Já ji taky zbožnuju. *14* *14* *3*
-
-
Selena Gomez
Selena Gomez je nejlepší zpěvačka a herečka na světě !!! *4* -
-
Re: Selena Gomez
To je Jasný :D -
-
Re: Re: Selena Gomez
je ona je nejjj *14*
-
-
JO! *3* -
souhlas *14* *14* *14* *14*
-
-
no viš ja sem zpěvačka a ty ne CEA tak sklapni ty ja sem vyhrala minule hlas.ten pořat ja sem ivanna bagova.
-
-
Hmm... no jasně tak by jste se mohla madam BAgová vrátit do 4.třídy tedy pokud tam už nechodíte!!!!! pořaD *1* A asi paní bagová by si nedala takové divné jméno že...!!! *1*
-
-
TAK FAJN JA NEJSEM HVEZDA jmenuju jse amalie a nejsem žadna hvězda řekla jsem to protože na selenu žarlim chci bit jako ona ale to nejde no jako de ale u mě to nejde nejlepši zpusob byl předstirat na facebook a na osobnostech že jsem hvězda moje kamoška mi řekla že to pomuže ale to nepomohlo zhoršilo to situaci pak když jsem viděla vaše komentaře jak mi CEA nadava ja ty vilettaleon a tak dale.no tak jsem se měla přiznat. *3* *3*
-
bieber je krasny . *5*