Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stormgirl

Delena

Nevíte, co se přesně stalo mezi Selenou a Demi? Já už na to dlouho vůbec nemůžu přijít, ona o tom ani jedna vůbec nemluví... :-S Díky!!!
    • sel.96

Re: Delena

Mysli, že to bylo kvůli Taylor, že Demi se na Selenu kvůli tomu nějak naštvala ;D
      • stormgirl

Re: Re: Delena

Kdo ví...
        • verik93

Re: Re: Re: Delena

Hlavní je že Delenka už jsou zase kamarádky...co víc si můžeme přát?♥ Prostě je nejvíc miluju ♥
  • Už jste to viděli ? :D :OO Ahoj, prosím tě ! :) Můžeš kliknout na tento odkaz ? Nic to nestojí, zabere to pár sekund. Budu ti moc vděčná. Děkuji :)) http://vanocni.datart.cz/katerina-jancakova-si-preje-notebook-asus/
  • Nechapu proc Selena Gomez spiva vzdit neumi spivat vubec ma dobry pisnicky ale spivat neumi na zivo , este zeji upravujou hlas …… ale je pekna moc moc jito slusi s Justinem. A Selena aspon ze je je dobra herecka rada koukam na jeji serialy a filmy..
    • superHanka
      Promiň, ale je to její věc, že se rozhodla pro zpívání. A musím souhlasit, s Justinem jsou naprosto úžasný pár. A herečka je doopravdy úžasná! *3*
  • ty to nevíš? no přece ružová .
  • ,kmjnhbgvfcd

No to bych neřekla že s ním chodí.On totiž chodí zase s Miley Cyrus (bylo to v časákách).A on se ti líbí nebo co? *14* Jako mě celkem jo nemusíš se za to stydet
  • radši

Selenu mám taky ráda, ale stejně mám radši Miley Cyrus.
    • selenka.1

Re: radši

Každej má právo na svůj názor..Miley je taky SUPER...Ale nesnášim ty co Sel pomlouvaj a nadávaj jí..!! *10* *16* *8*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: radši

Jj přesně... fan Ash a Miley pomlouvaj Nassy a někdy i Sel... a taky mi to hrozně vadí... *9*
        • Re: Re: Re: radši

Přesne,třeba Veverkamiska všude Selenku a Vanessku hrozne řeší,třeba na profilu co má za věci napsaný..fkt stupidní kráva.. *10*
  • selena

Selena by mohla předběhnout Miley!
    • Re: selena

Jj..To by mohla.. *4* *14*
      A včera jsem se dívala na Wizards of Waverly Place: The Movie a já ten film prostě miluju *14* I love Sely.. *14* *4*
  • jsi postě úžasná *3*
  • milujem tvoju riť je uzasne sexi cela si užsne sexi a tie kozy nemam slov
    • jo ty slovaci sem píšou fakt retardovany věci *15* *15* nic ve zlím
    • verik93
      Tvl ty jsi fakt retard! *1* Za prvý nechápu proč to říkáš takhle a za druhý..nechápu proč to se m píšeš tak, jako kdyby si to mohla Selena asi tak přečíst *1*
  • Selenkaaa

Selenkaa mrtě nejvíc nejluxusnější a nej holčina moe zlatííí upe mrtě hezkááá selenka moe:-* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit