-
Delena
Nevíte, co se přesně stalo mezi Selenou a Demi? Já už na to dlouho vůbec nemůžu přijít, ona o tom ani jedna vůbec nemluví... :-S Díky!!! -
-
Re: Delena
Mysli, že to bylo kvůli Taylor, že Demi se na Selenu kvůli tomu nějak naštvala ;D -
-
Re: Re: Delena
Kdo ví... -
-
Re: Re: Re: Delena
Hlavní je že Delenka už jsou zase kamarádky...co víc si můžeme přát?♥ Prostě je nejvíc miluju ♥
-
-
-
-
Už jste to viděli ? :D :OO Ahoj, prosím tě ! :) Můžeš kliknout na tento odkaz ? Nic to nestojí, zabere to pár sekund. Budu ti moc vděčná. Děkuji :)) http://vanocni.datart.cz/katerina-jancakova-si-preje-notebook-asus/
-
Nechapu proc Selena Gomez spiva vzdit neumi spivat vubec ma dobry pisnicky ale spivat neumi na zivo , este zeji upravujou hlas …… ale je pekna moc moc jito slusi s Justinem. A Selena aspon ze je je dobra herecka rada koukam na jeji serialy a filmy..
-
-
Promiň, ale je to její věc, že se rozhodla pro zpívání. A musím souhlasit, s Justinem jsou naprosto úžasný pár. A herečka je doopravdy úžasná! *3*
-
-
ty to nevíš? no přece ružová .
-
,kmjnhbgvfcd
No to bych neřekla že s ním chodí.On totiž chodí zase s Miley Cyrus (bylo to v časákách).A on se ti líbí nebo co? *14* Jako mě celkem jo nemusíš se za to stydet -
radši
Selenu mám taky ráda, ale stejně mám radši Miley Cyrus. -
-
Re: radši
Každej má právo na svůj názor..Miley je taky SUPER...Ale nesnášim ty co Sel pomlouvaj a nadávaj jí..!! *10* *16* *8* -
-
Re: Re: radši
Jj přesně... fan Ash a Miley pomlouvaj Nassy a někdy i Sel... a taky mi to hrozně vadí... *9* -
-
Re: Re: Re: radši
Přesne,třeba Veverkamiska všude Selenku a Vanessku hrozne řeší,třeba na profilu co má za věci napsaný..fkt stupidní kráva.. *10*
-
-
-
-
selena
Selena by mohla předběhnout Miley! -
-
Re: selena
Jj..To by mohla.. *4* *14*
A včera jsem se dívala na Wizards of Waverly Place: The Movie a já ten film prostě miluju *14* I love Sely.. *14* *4*
-
-
jsi postě úžasná *3*
-
milujem tvoju riť je uzasne sexi cela si užsne sexi a tie kozy nemam slov
-
-
jo ty slovaci sem píšou fakt retardovany věci *15* *15* nic ve zlím
-
Tvl ty jsi fakt retard! *1* Za prvý nechápu proč to říkáš takhle a za druhý..nechápu proč to se m píšeš tak, jako kdyby si to mohla Selena asi tak přečíst *1*
-
-
-
Selenkaaa
Selenkaa mrtě nejvíc nejluxusnější a nej holčina moe zlatííí upe mrtě hezkááá selenka moe:-* *14*