-
YouTube Channel
Mrkněte na její YouTube channel: SelGomez má tam spoustu videí a je to naprosto úúúúúúúúúúúúúúúúža aaaaaaaaaaasnýýýýýýýýýýý ýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!! !!!!! *4* *14* *14* -
-
Re: YouTube Channel
jj viděla jsem á *14*
-
-
Proč?
Proč se vůbec neoběvují ty fotky který jsem tam přidala? Jak dlouho to asi trvá, nevíte? *7* -
-
Re: Proč?
nevim, mě se jich tam taky zdaleka nepřidalo tolik co sem jich tam nahrála *9* buť jim to tak trvá to schválit, nebo je tam prostě nedaji *9* *8* -
-
Re: Re: Proč?
Přidávají fotky! Hurá! Snad jich přidají víc... *3* -
-
Re: Re: Re: Proč?
super *14* *14*
-
-
Re: Re: Proč?
To je hrozný! *5*
-
-
-
Seleno ty seš na holky
-
-
to, že se kamarádí s Taylor neznamená, že je na holky
-
-
Všetko najlepšie! *4*
-
Ahoj lidi.... Myslím že tu nikdo o Seleně neví nic *3* Vy tu píšete takový kraviny s prominutím..... Já bejt na vašem místě tak sem ani nepíšu taky mám Selenu ráda strašně moc zrovna o ní dělám referát do školy a strašně ráda zpívám tu její píseň co posledně nazpívala song s názvem: Love you like a love song..... společně s The Scene.... *3* Takže sem nepište takový kraviny.... ju??? díky za pochopení lidičky *1*
-
-
...trapnej si to snad napsat uz nemohla *3* *3*
-
můžou si sem napsat něco co se týka sel takže můžeš kušovat!
-
-
moc děkujůů... :)
Ahoj hlasuj pls pro Ashley Tisdale.Díky
http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/ -
haiti
já to ráno nestihla a dneska večer se dívat nemůžu *9* -
-
Re: haiti
oni to dávaj i večer? *7*
-
-
jo uš jsem to našla tak zustavam.*1**1**1**1*
-
-
OK to je dobře *1*
-
-
CD
CHCI SE JEN ZEPTAT,JESTLI MÁTE NĚKDO TO SELENINO CD. JÁ SI JE PŘEJI NA VÁNOCE,ALE V ŽÁDNÉ PRODEJNĚ JE NEVIDÍM. *9* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: CD
Já jsem ho zatím viděla prodávat jen na internetu a to jen v jednom obchodě :(( a dost draze ... :( -
-
Re: Re: CD
Taky jsem si ho přála na vánoce , ale na internetu je zatím jen k predobjednání:( Oficiálne má vyjít až po Vánocích:)! Jinak pro vikisku♥: Jj taky jsem ti videla dost draze ,ale tj podle me dvd a ty byvají vždy dražší cd bude stát tak kolem 400,-:) -
-
Re: Re: Re: CD
já ho zatím neviděla ani na netu *4* -
-
Re: Re: Re: Re: CD
JÁ PRÁVĚ TAKY NE. AKORÁT V ČASOPISE PŘEDNÍ OBAL. *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
I m love Selena.She is my favourite singer and actress.I would like a snout wrote. She is fact good singer is simly amazing.I love you selena. *14*