-
Sell
Sell je od mala bombová herečka......a k tomu teď to zpívání...mno prostě ůžo -
v
miley cyrus je dobrá ve filmu hannah montana a selena gomez zase v kouzelníci z wawerly -
písničky
včera jsem měla strašnou depku z pololetních testů a tak.. to je jedno , ale co mě z toho dostalo? pořád jsem poslouhala písničky jenom od seleny.. nejlepší : naturaly, more, life like theres no tommorow, cruela de vill a magic.. !! jedině ona mi pomohla!!! *14* *14* *1* -
-
Re: písničky
MĚ TAKY MNOHDY POMÁHAJÍ PRÁVĚ PÍSNIČKY. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
nwm
a kdo myslite ze bu de pozvani k ni na NAROZKY ?? -
-
Re: nwm
JÁÁÁÁ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
V rozhovoru řekla, že to bude její relaxační den, protože teď pořád zkoušela na tour :) 5ekla, že najspíš bude s rodinou nebo kamarádama na pláži nebo někde jinde .. :) http://hqselena.blog.cz/1107/selena -on-tour-rehearsal-we-own-the-night -
No ty určitě ne..:) -
-
Re: Re: nwm
hm no zy taky ne :D -
Re: Re: nwm
Trochu zvláštní odpověď, ne? Myslím, že zrovna na tohle se neptal/a!! Myslím, že na jejich narozeninách budou jen kamarádi a rodina, podle toho, co říkala. Ale nevím... ;-)
Ach jo, jakoby to bylo včera, kdy jsme oslavovali Seleniny osmnáctiny...
:,-(
-
-
-
Caute ludia
Nazdar ludia.Verte tomu alebo nie ja som si dnes písal so Selenou.Je este lepsia ako si myslíte.Ozvite sa mi.Ale informacie neposkitujem.čus. -
-
Re: Caute ludia
HHm to ti tak verím *7* -
-
Re: Re: Caute ludia
nemusis mi verit to je tvoja vec..... *3*
-
-
-
f
ale nenadávejte na diskosi miley!!!!!!!!!!!!!vy fanoušci seleny -
OMG Selena o této stránce neví tak se s tím smiřte a přestantě ji zbytečně psát takový zoufalí komentáře.
-
-
Tohle není zbyteční viš to je důležitá věc ty seš ta holka co nadávala Bsb to si přehnala víš to ne *16* *16* *10* *4*
-
-
?! *6*
-
-
Cože? Přestaňte ji zbytečně psát takový zoufalý komentáře? Ty tu napíšeš že o týhle stránce neví a ještě k tomu dodáš že ji píšeme? Tohle nechápu. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
-
-
Cože ty nejsi Sofie ani já Sofie piše jako Meryget ne jako upka a nechapu proč pišeš jako ja?*7**7**7* a jak mužeš znat violettaleon když nejsi Sofie a Sofie chodi do 7 v gymplu,Takže Ty Upko hezkej pokus ale nevyšel.*13**13**13**13*
-
beatifol songs *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *12*
-
Puerto Rico
hej lidi ona dela neco pro psy v puerto ricu??videla sem jeji video na jejim myspacu..nevite o tom neco více?? *1* *15* -
-
Re: Puerto Rico
ano je patronkou organizace Do something která pomáhá všem psum v ohrožení života at je to hlady nebo tyranim -
-
Re: Re: Puerto Rico
ou tak to je zajimavy..to je od ni pekny tedka me prekvapila....protože ja mma taky strasne rada psy a do nečeho takovydleho ybch určite taky sla... *3*
-
-