-
debut. album
Nevíte někdo kdy má vyjít Seleny debut. album a jaký nude mít název ???
Já vim, že má vyjít někdy v létě...PLS. napište jestli víte... -
Hele, prý se JELENA rozešli, mě je to tak líto :(
-
-
To je pak těžký, když všichni věří každý kravině a pak to roznášej dál, i když to vůbec neni pravda.
-
-
KUK
AHOJ, JAK SE MÁTE? *15* VÁŠ 101.LETÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: KUK
Dobře a ty ?:) -
-
Re: Re: KUK
JO,FAJN. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
selena
Selena neni spatna libi se mi par pisnicek od ni asi 2nejsem jeji fanda a nic proti nic nemam slysela jsem ji na zivo zpivat a nic moc nazpiva uplne falesne ale ani uplne dobre -
-
Re: selena
ok yes good morning and you yes yes *8* *15* *5* *1* *10* *9*
-
-
RRRRRRR!
selena gomez je hrozna pekne namyslena kr*ava jak ji muze nekdo fandit ja urcite ne je hrozna a neumi ani poradne zpivat ani hrat, kozelnici z wavrly sou suprovy ale furt je tam neco o tyhle kr*ave nikdy tam neni nic o ostatnich ona se totiz snazi bejt hrozne zajimava a hezka ale je pekne trpná a hnusna ble -
-
Re: RRRRRRR!
Hele vyjádřil(a) si svůj názor a už můžeš jít kdo jí nemá rád sem nepatří tak si nech tu krávu pro sebe jo díky...a příště si takovýhle komentíky odpust... -
-
Re: Re: RRRRRRR!
tyk si mi velka chytrolinka taky tak namyslena jako Gomezova... *7* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: RRRRRRR!
a ty nějakej nebo nějaká pěknej nebo pěkná debil nebo debilka viď??!!! *15* *15* mimochodem I LOVE SELENKA *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: RRRRRRR!
hei mas tam psano iloveselenka nebo iloveselenkurva *15* *15* asi to prvni ale na mysli mas to druhe si taky kr*ava *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: RRRRRRR!
ježiši já už myslela že už jsi odešel(a) ale ty si asi vážně nedáš říct jsi trapnej(á) YES...I LOVE SELENA TOO I LIKE SELEN´s SONGS...THE BEST HER SONG-FALLING DOWN!!!!!! *14* *14* I LOVE SHE!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: RRRRRRR!
jak asi ty můžeš vědět co si myslim Lolipope nebo RRRRRRRRRRRRRRRRR! *3* radši už jdi z téhle diskuse pryč... *13* *13*
-
-
-
-
-
-
Ramona and Beezus
Ten film je bááááječnýý.. :D Sice jsem ho viděla s titulkama, ale je v něm spousta srandy atd. Nejlepšíííííí *3* -
-
Re: Ramona and Beezus
taky se na něj musim kouknout *14* -
Re: Ramona and Beezus
Taky jsem ho viděla s titulkama. Ale je moc krásný, a chvílema i smutný! *14*
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!
Nechci to řikat, ale Sel je 3.!!!!! Takovejch modelek je na světě tisíce, tak proč, proč zrovna myslivcová je 2.???? *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!
TAKY MĚ ŠTVE,ŽE TA POTVORA JE UŽ DRUHÁ. SELENA MÁ TALENT A VŠECHNO A TAMTA MÁ ÚPLNÝ HOVNO. AKORÁT VĚČNĚ NAŠPULENOU HUBU. *8* *16* TAKOVÝ KOZY NAMYŠLENÝ TEDA NEJSOU MŮJ TYP. *8* KÉŽ BY SE SELENKA VRÁTILA ZPĚT. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
Hele, taky bych Dominiku vykopla asi někam pryč, máš pravdu, Selly je talentovaná, krásná, úžasná, známější, má víc fanoušků a jediný co má Dominika je velký kozy na který naletí každej druhej a hlavně.. je blondýna... *15* *15* *9* -
-
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
prej velky kozy?koukej poradne! *1* *1* *1* myslivcova je trapna kravka -
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
Néééééé!!! Já se jdu zahrabat! Jestli si lidi opravdu myslej, že je Myslivcová lepší než Selenka, tak se jdu oběsit!!!!! *9* *13* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
TO SI MYSLÍ JEN TI BLBÍ LIDI,JENŽE JICH JE BOHUŽEL DOST. *8* *9* *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
miissjackson: "Mileynu ??" proč tak hnusně jako ???!!! *8* -
NEEEEEEEE !!!!!!!!!
BLBKA MYSLIVCOVÁÁ !!!!! *16*
NECHAPU CO JE NA NI TAK DOBRYHO ??
SELENA BY MELA BEJT NA 1.MISTE
ONA SI TO ZASLOUZI !!
KEZ BY PREDBEHLA I MYSLIVCE I MILEYNU!!
*15* -
přesně tak... *16* -
MILEY PODLE MĚ UŽ NEPŘEDBĚHNE. SNAD. TO BY BYLO UŽ PŘÍLIŠ. TAKOVÁ KOZA SI NEZASLOUŽÍ ANI TŘETÍ MÍSTO,NATOŽ PRVNÍ. *8* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
mno to si dělají prdel nééé ???!!!!! jak může bejt ta blbá myslivcová před selenou...!!!!! *8* *8*
Jestli předběhne aj Miley tak to už bude fakt něco teda!!!
je to jen blbka ta myslivcová!!! *8* *8* *8* *16*
-
-
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
proč by ses kvuli troše d****ů oběšela
-
-
-
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!
tjn :D sakra to mě štve :// proč nějaká myslivcová předběhla selenu ja ji ani neznam (myslivce) :/// musíme ji dostat zpět na druhé místo !!! by mě zajímalo jestli by dokázala předehnat i miley :?? *7* jinak miluju tě selllllllllllll *14* *14*
-
-
ahoj volam sa niki a mam ta strasne rada a zo spolužiačkou spievame skoro všetky tvoje pesničky a chcela by som aby si prišla na slovensko keby to bolo možne prosííííííííím *14* *3* *1* *2* *16*
-
Selena Gomez a Taylor Swift to je blbost! Jsou jen nejlepší kamarádky.
-
Zpráva pro verik93. Promiň, že tě pořád otravuji,ale chtěla jsem se ještě na něco zeptat. Víš já nemám její fotku. Jen okopírované *9* Nešlo by to tedy zařídit nějak jinak? Např: Přes email? Asi ne co. *13* A kdyby jo napiš mi prosím na jaký email mám psát. Jsem z toho strašně zoufalá. *13* Sel mám strašně ráda. Všude po kamarádkách scháním její plakáty,časopisi ve kterých je a všude o ní povídám, až mě mají všichni plné zuby *15* Ale když vím, že její podepsanou fotku nebudu asi nikdy mít, tak je mi smutno. *13* Sel je prostě úžasná a ať si všichni říkají co chtějí, spolu s Justinem jí to sluší.
-
-
zpráva pro Lucie (anonym):
Ahoj slyšela jsem, že chceš dostat autogram přes e-mail!
Stačí napsat na selenagomez@studiofanmail.com a asi za dva až tři měsíce to budeš mít doma!
Je to teda natištěný podpis, ale je to její podpis!Taky jsem byla takhle zoufalá, a když jsem jí napsala e-mail, a pak otevřela obálku! *15* Je to neuvěřitelnej pocit!
Nezapomeň, že e-mail musíš napsat anglicky a připiš adresu! -
-
Ahoj.Její natištěný podpis už mám.S Bravo časopisu od kámošky. 2krát. :D Teď bych ráda sehnala opravdový podpis na podpisovou kartičku. :D Ale i přes to ti velice děkuji.
-
-
Jéé to je v pohodě *3* Já jsem říkala fotka, ale myslela jsem tím jakejkoli obrázek (můžeš si ho třeba nalepit na čtvrtku a pak o vystřihnout a máš to jak připravenou autogram kartu) *2* nebo stačí jí tam jenom vlažit nějakej dopis, kde jí napíšeš jak jí máš ráda a že bys byla ráda, kdyby se ti podepsala (text anglicky :D) no a ona potom bude vědět že chceš podpis a dá ti svou vlastní podepsanou fotku sama *14* a to musí být fakt super, když někdo drží fotku nebo cokoli jinýho co někdy držela Selenka ♥ *1*
a Jinak nemáš vůbec zač *15*
-