Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sel je skvělá. Má pěknou postavu a pěkně zpívá. *4* *14*
  • domcus

opinion

Teda když ta trojka Miley,Demi a Selena.....myslím,že všechny jsou talentované jak zpěvačky tak i herečky....ale osobně přes všechny drby mi je nejsympatičtější Miley.....Je mi jedno co se o ní píše.....ale kdo nebyl v jejim věku v pubertě.......Demi to je taková milá hodná holka.....nic proti ní.....a Selena-úžasný písičky.....ale svou rolí v HM mi nesedla...jasný,měla to předepsaný a nemůže za to...........ale je to můj názor.........ciao
    • Re: opinion

ty máš pravdu,ale ještě si myslím,že Miley Cyrus je nejlepsí *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8*
  • haha

ja si mmyslim že nikdo z nás neví jestli se nesnáší nebo ne ja mam teda radsi miley ale selena mi nevadí taky pěkně zpívá atd. *13*
  • brutus7

sonc

Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc

http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar
  • kikiss11

Wow!!!!

Tyjo!!!Sel má na osobností přes 4000 fanoušků!!!!To je super!!!

*14* *14* *14* *14* *14*
    • _vikiska_

Re: Wow!!!!

Jn, je to úžasné *14* *14*
  • Je dobrá,ale.....

Lidi je to skvělá zpěvačka,moc pěkná holka, písničky má supr, ale co si budem nalhávat...chuck norris lepší zpěvák
    • kajuska4

Re: Je dobrá,ale.....

jj o Sel je to pravda ale teho CHuck neznám *15*
  • Selena je má oblíbená zpěvačka, mám ji ráda a má výborné songy.... Ale nechápu, jak si někdo může myslet to, že umí skvěle zpívat naživo, anebo že umí zpívat naživo líp, než Demi Lovato... (poslechněte si obě dvě live) A to není pravda... Jak jsem psala mám ji ráda, ale když zpívá naživo, je to dost falešné... *9*... Můj názor, NENÍ TO NIC proti Sel *3*
  • Já ji nesnášim kvuli že podvádí justina jemi ho hrozně líto *16*
  • aluska33
    Mocinky škoda,že se Selena a Justin rozešli :(
    Pořád jsou oba prostě skvělí :)
  • princess_lucinkaa

:o)

Je supéér...I LOVE SELENKA & NESSY *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit