-
seriál
ty jsi to už ten seriál viděla? *7*
A má hrát v HSM4 *9* -
Another cinderella story
Je to nejvéc pecka film :) ikdyž mě sere že je to anglicky a titulky k tomu nemůžu nikde sehnat...ale jak se tam tančí...no úpa nááááááádherný....bych taky chtěla tak umět tančit...Třeba to Valentýský tango...taky bestoví :) mohli by to dát co nedřív dát DVD...ale nejvíc jsem chcípala z toho jak na začátku rapovala ta její teta...nebo kdo to je :D :D -
..
Všechno Nejlepší Seli ♥ -
SELENA PREJ HRÁLA TU ZPĚVAČKU V HANNAH MONTANĚ. MYSLÍM, ŽE SE JMENOVALA MIKAYLA. ■⊙/@$ hustý!!!!!! fakt hustýýýýý!!!!!!! :D :D :D ○○○ €
-
-
Jestli ji nehrála Sel, tak ji mohla hrát už jedině Demi Lovato...
-
-
JJ
JJ videla ae jen aj a stejnak je to boží *1* *14* A v HSM4 ma hrat pry jako Sharpey aspon to ma napsany na jejím netu *3* -
selena vs. miley 2
myslím si že je zbytečný hádat se kdo je lepší Miley nebo Selena??? Obe sou skvělý ae u nás je známější Miley ale Selena si taky našla cestičku *1* -
17.narozeniny
Jestli máš ráda Selenu Gomez tak ona právě zítra slaví 17. narozeniny ! Pomoc nám společne vybrat nejlepší přání ,které ji pošleme:) Více na mém blogu- selenagomezweb.blog.cz! -
hi everybody
Hello all fans of Selena Gomez! How are you? I have a question: is selena gomez your main idol, or you can change some other? and I hope some of you knows the American. :D So here Have a nice and Please Stop Selenky to say it sounds stupid!
bye bye every1♥ -
Selena
A Years Without Rain je skvělá písnička *14* -
:O
Někde jsem četla že Demi L. a Selena G. už nejsou kámošky..Je to pravda? A jestli jo tak kvůli čemu? :O :) -
-
Re: :O
Četla sem v bravu že je to kvůli Taylor Swift, se kterou je teď Sel nejlepší kámoška, ale nevěřim tomu ..
-