-
http://tinyurl.com/9bfzkfh , tohle by se fandům Seleny mohlo líbit
-
ano, jsem to já, selena. sice neumím hrát, ale na vaší podlejzavosti vydělávám miliony. chci mít větší prsa, tak si kupte mé album, vy otroci.
s pozdravem selena gomez -
-
tak já jsem teda madonna *3* *3* *4*
-
Tak to je dost mastné !!!!!
-
Jo,ty jsi Selena Gomézová a já jsem Karel Gott *15*
-
??? Áááha...Noo páni.Já newěděla ,že v ústavu mají počítače....!!!! *8* *8* *8*
-
-
hehe
no ja chcu vedet jestli to je pravda ze chodi z nickem jonasem ?? *9* *9* -
-
Re: hehe
to je prvda,ale miloval první Miley Cyrus.Ale Miley Cyrus byla hezčí *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: hehe
tak to by mě taky zajímalo....čistě ze zvědavosti
-
-
KCA
Wow tak Selena vyhrala KCA no a pak že není vubec populárni *1* Mám za ní ohromnou radost *14* -
-
Re: KCA
Cože to vyhrála? *7* Sorry,nepoznám zkratky *1* -
-
Re: Re: KCA
Kids Choice awards jendu z nejprestižnějších USA cen pro mladé hvězdy.Vyhrála v kategorii nejlepší mladá televizní herečka. *4* -
-
Re: Re: Re: KCA
Aha děkuju Pak kam se hrabe Miley? xD -
-
Re: Re: Re: Re: KCA
však co si budem povídat sel jako zpěvacka taky nic moc *3* bez urážky..jen sem chtěla říct že miley umí líp zpívat nez sel která umí líp hrát:D *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KCA
pro dajacandy: hle neni ti trochu blbě?! co je ti do toho?? -
Toto ne,to je pravda. -
To je snad moje věc ne? *1* A tohle rozhodne hovadina nebyla *1* *1* -
Ta i kdyby napsala úplnou hovadinu,tak s ní budeš vždycky souhlasit. *15* -
Ako vždy naprosto souhlasim *4* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: KCA
jj predbehla i Miley ale ta zas vyhrala kategorii nej zpevačka -
-
Však jako herečka je ehm nic moc xD
-
-
-
-
-
-
selena
má moc velký zuby...vypadá jak králík:D *1* *1* -
-
Re: selena
Ale nevypadá *15* *13* *15* -
-
Re: Re: selena
přesně..nevypadá *4* -
-
Re: Re: Re: selena
Vypadá jako Sele *5*
-
-
-
-
Trapas!!!
hei fakt trapny jak pisete anglisky je to velmi trapne a vase selena si to stejne neprecte ste stejno trapne jako vase selena *5* -
-
Re: Trapas!!!
a ty si trapnej nebo trapná celej nebo celá už sem nelez stejně tim nic nedokážeš jenom si s náma povídáša to je všééé *15* *15* *15* tak si dej vodchod ty RRRRko!! -
-
Re: Re: Trapas!!!
přesně tak jsi velmi trapný a nic nedokážeš jenom to jak jsi trapnej a nic víc *15* ale pokud tě to baví mě nevadí aspoň bude víc příspěvků a naše Sel bude výš.. *8* *15* *15* a klidně si sem napíšu že SEL IS THE BEST ON MY WORLD *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Trapas!!!
*13* to mas asi velmi ruzovej svet priznej si ze Selena Gomezová jde vejs akorat v zebriku kurvi*cek sveta a vy ste take stejne slap*ky ako vona stejne pici selenicko.jednicko..a seleno uz blej.....:D *1* *1* na mne *13* nemate kun*dy *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Trapas!!!
Nebudu ti sprostě nadávat jako ty nám hele jenom že ty si hrozná takhle nám sprostě nadávat a my jsme mnohem lepší než ty a máme na tebe a ty už nás tu neotravuj a dej nám konečně pokoj my nejsme tak hloupé abysme ti nadávaly.. *3* už di prosim tě pryč už na tebe nemam náladu NAZDAR!!!I LOVE SEL a jenom abys věděla budu psát anglicky dokud nevypadneš a taky i dlouho potom co odtud odejdeš...!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Trapas!!!
jo v poho Markét!! *4* kašlu na tu blbku RRR!! nebudem siji všimat-.. jinak my máme rádi SEl a ty ne tak už to pochop a jdi pryč!! *16* jinak PP Market -
Hele Sandruš já už musim jít a kašli na tu debilku která nadává nám i SEl I like SEL SEL IS BEST !!!!!!!!!!!OMG RRRRRRRRRRR! jdi už z tehle diskuse!!! *15* *15* -
panebože je to tu 3x *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Trapas!!!
Nebudu ti sprostě nadávat jako ty nám hele jenom že ty si hrozná takhle nám sprostě nadávat a my jsme mnohem lepší než ty a máme na tebe a ty už nás tu neotravuj a dej nám konečně pokoj my nejsme tak hloupé abysme ti nadávaly.. *3* už di prosim tě pryč už na tebe nemam náladu NAZDAR!!!I LOVE SEL a jenom abys věděla budu psát anglicky dokud nevypadneš a taky i dlouho potom co odtud odejdeš...!!
-
-
-
-
-
A jaké máš vlastně příjmení CEA??
-
-
Ja mam přimeni Pappagallo.
-
-
A jak se jmenuješ na fb ja teda fb nemam ale koukla bych se k segře
-
-
Ale moment to o tom facebooku jsem nepsala ja ja bydlim ve Svitavy ale na facebooku žadny fotky nemam ale dam jsi je tam.Aby jses mohla kouknout ale akorat pulka z těch komentařu jsem nepsala ja ale nikdo jiny buť naty a nebo pet shop pochybuju že yrka a annaluk doufam že ty taky neee. Violettaleon
-
-
Já né proč bych to dělala já jsem já a mám rozum a za nikoho se vydávat nebudu nejsem padlá na hlavu
-
-
-
-
-
jo a ještě něco selena není vubec pěkná je to uplná tuctovka koukněte se na angelinu jolie to je nejkrásnější holka na světe.
-
-
ty mel jenifer prinz nezáviď že selena je hezká a ty ne, a angelina jolie je hezká ale není to holka když jí je 37 už spíš paní ne?
-
Jasně zato ty si krasavac!Světovej krasavec rovnou co!!!Selena je hezká at se ti to líbí nebo ne!A angelina není nejhezčí nelka na světě číslo 1!Číslo jedna je jen Aishawaria Rai ty ubožáku!Angelina je jen hezká díky prachům!Ale Selena je od přírody hezká!Ty trubko! *16*
-
-
narozeniny
Přeju Seleně Vše nejlepší k narozeninám *3* *1* -
Soutěž
Ahojky, jenom vám chci říct, že mám na blogu soutěž týkající se Sel:) budete mít za úkol zhodnotit její outfit :) Kdybyste měli zájem, více infa tady:
http://selenagomez-all.blo g.cz/1001/fashion-police-prihlaska -
-
Re: Soutěž
Jj to je super!!!!! *14* !!! *14* !!! *14*
Já rozodně hodnotit budu protože Sel má ten nej styl!!!!A už se těším na tu její kolekci!!!!! *14* !!! *14*
-