-
AnNaLuk pokud máš ráda Martina Stoessel tak to nemáš tak daleko na její koncert jako ti co jsou z Prahy!!!!
-
nej
vše nejlepší Seleno!!už za rok ti bude 18 se máš!! -
VÁNOCE
ČAUKY,JAK SE TĚŠÍTE NA VÁNOCE? JÁ TAK NORMÁLNĚ. *4* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: VÁNOCE
Já taky normálně *4* -
Re: VÁNOCE
Já hrozně mooc :) Úplně nejvíc :)
-
-
Selly ♥
Jééé,Selly má novou Hlavní fotku.
Je nejj..kéž by byla na žebříčku na prvním a Mileyna by byla až na 50.místě!
Selly je nejj ♥♥ *14* -
ss
natko mas na televizi program disney? -
-
Re: ss
joooooo!Je to bomba!
-
-
miluju tě
miluju tě kwásný narozky užij si to Selenko mám tě ráda -
Selena Gomez je nej.Protoze je coool
-
pls, jak se tady registruje?
-
-
Ty už musíš být zaregistrovaný/na když píšeš jako skrytý!!
-
Víš jak?? Jednoduše jak tam je u osobnosti napsáno stát se fanouškem tak na to klikneš a ono ti to pak napíše jestli se chceš zaregistrovat*15*jo a doporučím ti jednoho fešááááákaaaaaa- PAUL WESLEY*14* please přidej se do klubu
-
-
díííííííík
-
-
-
HaPpY bIrThDaY
HaPpY bIrThDaY___SeLeNa!!!!! -
RRRRRRRRRRRRRRR!
Ahoj holky teda vlastně i kluci..zkrátka všichni co jste tady..myslim si že ta RRRR! uuž jsem nepřijde a pokud jo určitě ji všichni vyženem že nebude ani vědět co říct pomlouvat Sel a nadávat jí to dělat NEBUDE!! *13* jinak je super že Sel bude mít další koncert škoda že neni někde v ČR to bych tam šla!!! *3* *14* I LOVE SEL *14* *14* -
-
Re: RRRRRRRRRRRRRRR!
jo já bych tam šla taky!!! a myslim si že RRR! už ted nemá co by řekl takže už se sem nepude ani podívat *5* což je pro Sel i pro nás dobře!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: RRRRRRRRRRRRRRR!
přesně tak holky *4* *3* I LOVE SEL..SHE IS BEST!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14**14**14* *14* SELENKA!!!!! *14* *14* *14*
-
-