-
Jo chodila s Taylor Swift a co tak je lez** to va?Selena je a Taylor jsou prostě v pubertě *3* .
-
-
Hele,Selena a Taylor v pubertě??Seleně je 21 a Taylor myslím 23..uží si to!
-
Hele tak něco ti řeknu Selena není v pubertě možná tak ty si v pubertě jestli seš slepá a nevidíš že je dospěla.
-
-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!
Všechno nejlepší k tak krásnýmu číslu! *15* *3* -
Trapas č. 2!!
ja odejdu ale urcite zas nekdy prijdu pomlouvat tu kravku zkurvenou a taky i vas BYE BYE!! *15* *15* -
-
Re: Trapas č. 2!!
Hurrá a už se nevracej !!! *15* *15* *15* *15* OUR LOVE SELENKA!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Trapas č. 2!!
Přesně..I LOVE SELENKA *14* *14*
-
-
-
Fotka
Proč jste změnili fotku? Vždyť Selenka vypadá pořád stejně po obličeji ! Jen otázka . *7* -
-
Re: Fotka
tyd nic zmeneneho není?!
-
-
já jí nesnášim . je to přece jenom malí děcko krerý umí udělat tak la la la a to je všechno. no, tak co z toho máte *10* *16* *16* *10* *10* tak si děte poslouchat ty trapárny. iris
-
-
drž hubu jo? nikoho to nezajímá takže ahoj;*
-
-
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Áách! Všechno nejlepší, Selenko! Tak rychle nám rosteš! Snad jsi šťastná! Moc se těšíme na všechny tvoje další filmy a alba, a doufám, že ti to s Justinem vydrží! Milujem tě!!!!!!♥♥♥ -
Narozky
Happy Birthday Selen . -
selena vs mileyna
čavko takže kdo je lepši selena alebo mileyna? ja rodhodne hlasuju pro Seli. ja pre štetku nikdy nebudem hlAsovať. nikdy! selli vie spievať. ja sa teším keď v hANNAh smotana nahradí seli toje moje veľké prianie *14* -
-
Re: selena vs mileyna
SELENKA to je jasný a spolu s NESSYNKOU sou THE BEST!!! *14* *14* *14* -
každopádně Selena je ve všom lepčí než ta Miley *9* pstě Sel je best *14* *14* -
-
Re: Re: selena vs mileyna
jj anči a aj nožniČqa.
Mieyna nemá šancu fuj grcc mate radi vanessu hudgens? ona je super ako seli *14* spolu su uplne krásne sú to moje zlatíííčka *14* -
-
Re: Re: Re: selena vs mileyna
jj vanesu mam taky docela ráda máš ráda demi?? *1*
-
-
-
SEL JE JASNE ZE LEPSIA
-
-
pro: _vikiska_
jj to je on akorát že ty ho máš v němčině *1* -
-
Re: pro: _vikiska_
Jj to je mi jasné :D No neva stejně si to koupím i v čěštině, ptže v německy neumím :D:D -
-
Re: Re: pro: _vikiska_
já taky n mam i nákej italskej článek awe nemůžu si ho přečíst ptž neumim ani italsky *1*
-
-
-
chyba
ona je nejlepši na světě vyborně zpiva a je krasna *14* takhle to ma byt -
-
Re: chyba
Máš naprostou pravdu!! *14*
-