Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • facebook

Ahoj...tak jsem si tak brouzdala po fb a najednou se začnu nudit a najdu jeden profil Seleny...samozřejmě to bude asi fake..ale nějaký profil tam na fb bude její pravý protože fb má ... :)
  • Všetko naj :)

Prejem ti všetko naj :D:D Nech sa ti darí a štastnu karieru :*
  • Jé Selena má novou hustou fotku *4* *1*
  • ViolettaLeon
    Já chodim do 6. třídy tak kdo je starší!!!!!! Jo a proč já neumim vyjmenovaná slova já jsem si žádnou chybu nenašla!!
  • vashley

Happy Birthday!<3

*15* *15* *15* *15* *15*
    Ona už má 17,áááá vše nej Selšku.Jsi jen moje.Jsi k sežraní...moje SD kartva v mobilu je celá tebe! *14* *14* *14* a to nekecám!!!SElíšku vše nej!jsi úžasná,perfect!<333333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • NO jo, už si stará... *1*
  • hele pavlíno nezavolám ti páč si blbá jak lesní roh xDDDDDDDDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ramona and Beezus

Nevíte někdo, jestli už je Ramona and Beezus v Češtině? Já to nemůžu nikde sehnat, a ten film měl jít do kin už někdy v létě... Nakonec to nedávali, a já nevím, kde to sehnat. *9*
    • Re: Ramona and Beezus

Ano je ale jen se slovenskýma titulkama už ji mám doma stáhnutou už sem ji viděla nejmín 10x *14*
  • NAROZKY

VŠECHNO NEJLEPŠÍ SELENKO. VÍC TI ŘEKNU OSOBNĚ. SNAD SE TI BUDE LÍBIT DÁREČEK. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • tak viš co leonatta ti si di někam do sviho světa sprostaku jooo tak fajn řekla jse taky ti holce že je blba ale že je pč to sem ji neřekla protože mi ji ani nezname tu holku ale pč to jsem ji neřekla to se ji neřika zvlašt když ji neznaš tak viš co budu jse chovat k tobě jako jses chovala k nii

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit