-
Hlavně že ví všící vite co JE to lidskost tak budte radí že vi to vyte :DDDDDDDD Vymaštěne huby :DDDD hahahaha ste my na vyschměch ani jendá zvas mě nezajima a ja sem budu psat co ja chcí !!! :DDDDD hlavně že vy všechno vite že ?? nepochopim to co ma te podsebou k*k*t* nebo pí**
Se Zpamatujte amě tady nikdo uražet nebude je to jasny !!!!!! Zdraví vas leonetta hubičky mojéé :-* :-* :-* :-* *14* -
Aty analuk nebo jak je to je !§ ty se dotoho nestarejte se do toho ja sem to napsala vam nebo jii !! trapky jedny smradlivy !!!
Všící ste ubožačky ktery řeší něco když nepíše někdo že je pí** běžtě se všící vicpatt !!!! aby vas!!!!
Ty analuk ty si dobra Pi** Že máš hubičku jako pes !!§ :-DDDDDDDDDDDDDD
NEZAJIMA TĚ MĚĚĚĚĚ PÍ** JEDNY *10* *10* *10* *10* A NEDOVOLUJE SI NAJEDNOU SE JI VŠÍCÍ ZASTEVEJTE VŠÁK VAM NADAVALA
A VI STE JI TAKY NADAVALÍ
NEMA ZESEBE DĚLÁT TO CO NEMÁÁ TRAPKA JEDNÁÁ VIMAŠTĚNA -
Jo víste všící uejti nebo blbíí alé všícis te pí** nebo tu pi** mate podsebou !!!!!!!!!!! tak nevím co vam je a fakt mě to nezajima že sem vast naštvala fakt ste mi všící u pi**
Aty CEA co ej to za jmeno Violettaleon nehraj sí na co nemáš jo aj sem pí** protože ju mám podsebou nemám podsebou k*k*t
Aty co si hrala na Beyonce a ivannu bagovou ty si nejvetší pí* ze vššech
Náty a ja sme možná pí** alé nejsme trapačky jako ví !!! :DD
Mám vas v pi** a ji váš nazor ahaha
*10* *10* *10* -
Bežtě všící do pí** kur** jedny !!!! rakovinka by vas vzala všák všící mate pí** pod sebou tak nevím co řešitě !! *10* *10*
-
nikdo z vas neni pč jenom leonetta a NATTY vy jste pč
-
taky nejsem pč a taky jsem ujeta no tak promin že jenom kvuli maličkosti že jsem předstirala že jsem ivanna bagova a beyonce tak mi řikaš pč to neni lidskost *13* *13* *9* *8*
-
tak jooo jsem ujeta a blba ale rozhodně nejsem pč jjoooo to si asi ti violettaleon ma pravdu jsme lidi je to LIDSKOST!!!!!! ale ti asi neviš co to je *7* *7* *7* *15* *3*
-
hele leonetta ti svim nazorem si važně všech naštvala maš mozek a viš co ještě jakej muže bit jinej zpusob tpč to je jasni a ty NATTY neplet se sem joo *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *11* *12*
-
hele proboha Nešílte že si napsala svuj Nazor neměla si hrat naco Nema
Jo sice napsala že tpč..:D a né že ona je pí** vi ste to nepochopilíí :DDD
Nebylo to určeno nanííííí ! :DDDDDDD -
Já sem ti enřekla že si Pí**..:DF nebyloo to určeny na tebe :DDDDDDD