Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak doooooost beyonce nedavej si moje jmeno chceš a by mě kritizovali ale to neeeeeee předstíraš že jsi ja tak jsi dej svoje pitomi jmeno a běž někam do prkinga ti beyonce
  • ja se vam nepřiznam k čemu by jsem se vam měla přiznat ja jsem beyonce a vite co řeknu to svímu manažeru a ten to nahlasi policii a muže vas zatknout *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* tak přestante mě kritizovat nedam vam moje listky na concert a určitě ne tobě violettaleon a tobě taky neeee CEA nikomu z vas jenom VERONICE ta je na mě mila a co vy čarodějnice veliky
    • ViolettaLeon
      Ale ta VERONIKA o tobě nic nenapsala!!!To nechápu Beyoncé!!
  • jo jasně první si ivanna bagova a pak si beyonce ap co pak budeš lady gaga no jojojojo takže prosim tě řekni nam pravdu i tak tě budeme brat jako slavnou.to co si tady provedla si na osobnostech už slavna *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* tak ja vim že jsi jen holka jako ja nikdo ti nevěři ti si misliš že jo že ti nikdo věři.tak to se hodně myliš holčičko *10* *10* *10* *10* *10* takže se přiznej že ti nejsi ivanna bagova ani beyonce *7* *7* *7* *7* *7*
  • Ja jsem dobra češka a tobě podpis nedam poslouchej jak zpivam jejeje ohoho love love love a co ty uboha holčičko
  • to mam mit tohle jmeno když jsem zpěvačka herečka a tanečnice ja nejsem ivanna bagova ja jsem beyonce narodila jsem se v santa barbara ja jsem hezka a co vy vy jste blbci.
    • Jaktože mluvíš česky??? Hádám naučila tě to Ivana Bagová co???
    • No aha tak teď jsi beyonce ahá!! *1* *1* *1*
  • Přestañ se za mě doprkinka vydavat kritizujou tě jenom protože předstiraš že si ivanna bagova dej jsi jine jmeno
  • Ja si na nikoho nehraju. Ja jsem važně ivanna bagova sakra
  • Ano mam ale ty neeeeee *12**12**1**1**1**
    • Ale já jsem pravá a na nikoho si nehraju tak já stránky nepotřebuju!!! *1* *1* *1* *1* *2* *2* *16* *16*
  • Tak jsi běž psát na svoje stránky ty Bagová!!!! (jestli nějaký teda máš)??!!??!
  • Ahoj Sel jsi moc krásná. Ať ti to všechno vydrží. Už se těším až bude další tvoje písnička. A s Justina si nic nedělej je to blbec(nechci nikoho urazit). Tak se měj. AHOJ *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit