-
ahahaa alé ja semm napsala je nom svuj nazor nevím co vam všem jě
Joo třeba sem byla zláá Alé nema si hrat naco nema !!!
A vite coo Je mi jedno co si omě tet myslíte Prostě Muj nazor e ten my nikdo zvas nezmění Čáuu !!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Z pozdravem LEonetta ::DD -
LEONETTA si k smichu ani neviš jak ja jsem dostala infarkt z tebe ani neviš jak psat a už tady nikomu nadavaš oou trapas!!! no to maš trapas a vidiš kdo na konec ma trapas tak si jdi do nakiho města kde si samej trapas tam bych chtěla žit *7* *7* *7* *1* *1*
-
tak viš co leonatta ti si di někam do sviho světa sprostaku jooo tak fajn řekla jse taky ti holce že je blba ale že je pč to sem ji neřekla protože mi ji ani nezname tu holku ale pč to jsem ji neřekla to se ji neřika zvlašt když ji neznaš tak viš co budu jse chovat k tobě jako jses chovala k nii
-
ja jsem se omluvila a pokud misliš že jsem pč tak to si ti když ja jse omluvim tak ty jsi ještě vic na mě naštvana ja nejsem hvězda omluvila jsem se tak proboha zpamatujse to jsou moje problemy že jsem to předstirala a ja jse kvuli tomu omluvim a ty ještě mi řikaš pč tak když ti jse taky omluviš tak mi ti taky budeme řikat pč. *16* *16* *16*
-
-
Jo je pěkně zlá!!!! *16* *16*
-
-
tpč mám dost :D jo ty si slavna někde ve snuu trapas jak něco ahah padam smíchu stebe beyonce nb ivano bagova ahahahahhaha mám dost trapas prostě !!!!!!!!!!!!!
-
-
Ona se omluvila tak už ji nech na pokoji!!
-
-
no to ti neomluvime jo lhařko si cela sprosta lžeř blbko. *16* *16* *16* *16* netoči se svět jenom kolem tebe že ti to všechno prej odpustime ani nechapu co to sou za blbci CEA a violettaleon že ti odpustily to nechapu neměly by ti odpustit napsala stu takovi nervy všem si hlavně mě leze na nervi ta tvoje věta v komentaři JA! jsem zpěvačka JA! jsem herečka JA! jsem modelka ti si všechno na světě alo to že jsi všechno neznamena ža ti odpustime *16* *16* *16* *16* *10* *10* *13*
-
-
HEle klid!!!!! My jsme dobrý lidi tak je samozřejmost že když se omluví tak tu její omluvu přijmeme tomu se říka LIDSKOST!!! Možná by jsi se tomu taky mohla naučit!!! A zlepši svůj pravopis!! *16*
-
-
taky jse ti musim omluvit ja jsem doopravdy na tebe vubec naštvana nebyla snažila jsem se z tebe dostat pravdu a dlouho jses nepřiznala ale pak jak jsi tvrdila že jsi beyonce tak jsem to měla vyklopit
-
TAK FAJN JA NEJSEM HVEZDA jmenuju jse amalie a nejsem žadna hvězda řekla jsem to protože na selenu žarlim chci bit jako ona ale to nejde no jako de ale u mě to nejde nejlepši zpusob byl předstirat na facebook a na osobnostech že jsem hvězda moje kamoška mi řekla že to pomuže ale to nepomohlo zhoršilo to situaci pak když jsem viděla vaše komentaře jak mi CEA nadava ja ty vilettaleon a tak dale.no tak jsem se měla přiznat. *3* *3*
-
Hele prostě nám řekni řekni že nejsi nějaká hvězda ale normální člověk my už na tebe nebudem naštvaný!!! Teda alespoň já né!!! Myslím si i přes to všechno cos o mně napsala že jsi fajn holka!!! A chci se ti omluvit za to vše co jsem o tobě napsala *3* *3*
-
TAK DOST JA JSEM TADY ZPĚVAČKA ti violettaleon jsi nejblbějši ze všech osobnostech ti sji blbaaaaaaaa nech mě bit joooo JA! jsem zpěvačka JA! jsem herečka JA! jsem modelka a co ti ti jsi jen uboha holka z vesnice .a ty CEA ti jsi blba si tak blba jako violettaleon si až tak blba jako ona ne jsi ještě blbějši CEA jsi magor *11* *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
-
Ale já žádná osobnost nejsem tak nemůžu být nejhorší ze všech osobností!!! *1* a nebydlím na vesnici pokud ti příde Praha jako vesnice!!! A myslim si že Beyoncé by nezajímala nějaká Selena Gomez (to není nic proti Sel)!! A blbá nejsem dělala jsem přijímačky na víceleté gymnázium a byla jsem 1. tak si nedovoluj!! *5*
-