Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeslti máš něco proti seleně tak to nikomu necpy nějaká angelina joli je 100* hnusnější naž selenka a je angelina dost trapná chová se jak přepudrovaná bárbína co se jenou stala herečkou a dělá s toho selena je oproti ní Anděl!! a di se vycpat s nějakou Angelinou a necpi nám to !!!!vole !!! *16* *16* *16*
    • no tak angelina jolie není hnusnější,jsou pěkný obe ale leze mi na nervi mel jenifer prinz..... my jí taky nepomlouváme jako ty selenu nám se třeba líbí a jestli se tobě nelíbí tak to jsem nepiš.... blbko (teď to bylo na mel jenifer prinz )
    • ani0
      Přesně!Radči píše anonymně!Ubožák *16*
  • jo a ještě něco selena není vubec pěkná je to uplná tuctovka koukněte se na angelinu jolie to je nejkrásnější holka na světe.
    • ty mel jenifer prinz nezáviď že selena je hezká a ty ne, a angelina jolie je hezká ale není to holka když jí je 37 už spíš paní ne?
    • ani0
      Jasně zato ty si krasavac!Světovej krasavec rovnou co!!!Selena je hezká at se ti to líbí nebo ne!A angelina není nejhezčí nelka na světě číslo 1!Číslo jedna je jen Aishawaria Rai ty ubožáku!Angelina je jen hezká díky prachům!Ale Selena je od přírody hezká!Ty trubko! *16*
  • ježiši lidi probertese selena není vubec žadná dobrá herečka co ona něco dobře zahrála -hovno!!!!
    • cože a co si zahrála ty?
      nic žejo. možná že je mi jenom 10 ale vím co všechno zahrála. *10*
      *1*
      • verik93
        Já jsem nezahrála nic no a víš proč? Protože nejsem herečka ty Joudo *3* zamysli se nad sebou. Jde fakt vidět že je ti jenom 10!! Kdybys věděla co všechno zahrála, tak bys o ní neříkala, že neumí hrát, protože i slepej člověk, by jenom po hlase řekl, že je to výborná herečka. Vrať se do školky a hraj si tam radši s panenkama a nezatěžuj tu pravý Selenatory s tvejma blbejma kecama o tom jak Selena neumí hrát a že nic nedokázala...Nikdo tu na to není totiž zvědavej.

PS: Fakt NIKDY ale jako fakt NIKDY nepochopim lidi, co nemaj rádi určitou celebritu a i tak navštěvujou její diskuzi... to je fakt na hlavu tohle. *16*
    • verik93
      Selena není žádná herečka? Tak proč má na kontě už 5 celovečerních filmů a jeden mega-úspěšnej seriál? + teď natočila další film "Spring Breakers" a natáčí k tomu ještě 5 dalších...jeden z nich je třeba "The Get Away" O těch dalších tu nemá smysl ani mluvit ;)
      Ani tu nezmiňuju, co dokázala, ještě předtím, než se dostala do puberty, protože je to tu uplně zbytečný říkat někomu, kdy ví o ní uplnou tužku... ;) Navíc, Selena není jenom herečka. Je to herečka, zpěvačka, modelka, dabérka, moderátorka a taky úžasnej vzor ♥ a to hlavně pro mě! Nevím, jak tady pro vás, ale pro mě je to zázrak na týhle zemi. Říká ti třeba něco UNICEF, nebo DREAM OUT LOUD? Asi ne co? To jsem si mohla myslet. Selly taky dělá charitu a pomáhá zvířátkům a dětem po celým světě. Japonsku darovala tunu peněz...A co si dokázala ty? Jenom si otvírat hubu na někoho, o kom nevíš vůbec nic. Zajímalo by mě, jestli bys jí to takhle dokázala říct i do očí :)
      Na to že je seleně 19 let, toho dokázala víc, než ty vůbec za celej svůj život stihneš ;) ty se nezmůžeš ani na jednu setinu toho co Sel.
      A ještě ti něco řeknu...Ono se na první pohled může zdát, že ji nesnášíš, ale tak to fakt není není...ty totiž nesnášíš sama sebe, protože Selena je jen odraz toho, čím ty by sis přála být. ;)
    • náhodou hraje dobře*4*, to bych chtěla vidět tebe jak budeš hrát třeba v kouzelnících z waverly....... TAK SE PROBER SAMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *11* *6*
    • ani0
      A ty si zahrál co nulo!Nebo-li aspon nazpíval!To co dokázala ona tak to ty nikdy!A přestan se tady do Seleny navážet!
  • velmi dobrá herečka,zpěvačka
  • ani0
    Selena je moje nej nej milejší!nádherně zpívá,hraje ve filmech a + je i krásná u mě má rozhodně palec na hoře!!si skvělá selenko! *14* *14* *14*
  • Ja ji upne nejvic zboznuju! Nejen ze je uzasna herecka ale i velmi dobra zpevacka a ja ji ma strasne rada! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *14* *14* *14*
  • ahoj seleno tobe to vzdycky na tech fotkach slusi jak to delas ze ses tak hezka sara prezdivka alex selena russo gomez *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • MAš DZIVE PESNIčKY A PEKNE FILMY SI PEKNA A PAčIš SA BRATOVI *5* *5* *5* *5* *2* *1* *14* *3* *15* *11* *11* *11* *1* *1* *1* *1*
    • počuvej sel neni na prodej *16*
  • Selena Gomez je nejlepší je suprová umí hrát ve filmech umí zpívat ještě. tady má moje číslo 606424356
  • Je sůůpr!! kdo říká že ne je to ko... *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit