Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucie Růžková
    Martina Kamenická
    Adéla Horáková
    Andrea Uriková
    Scarlett Severová
    a já...Sabinka Stránská
    • Vůbec nechápu co ty tvoje komentáře mají znamenat, zlatíčko *3*
  • Selenu mám ze všech nejradši.Vždycky poslouchám nějakou skupinu nebo zpěvačku maximálně půl roku ale Selena se mi líbí od té doby co jsem ji jako malá viděla v seriálu Barnya a jeho přátelé.Až jsem postupně byla starší,hned mě zaujmus seriál kouzelníci z Waverly ale naštvalo mně ža v hannah Montana s ní udělaly takovou zlou holku jakou neni.videla jsem všechny její filmy a mam ji rada do tet a vždy budu!! :)
    • to je aj moj pripad je maximalne rok ale selenu a demi od sameho zaciatku az do teraz
  • Mam dotaz .... odpovidate vubec na nejake dotazy :) *15* *1* *2* *3* *4*....... jinak selena je bozi :D
    • ja teda odpovidam rada kdyz vim odpoved *1* *2* *3*
  • Mam dotaz ktery se tyka seleninho starého filmu A zase jedna popelka-V tom filmu vázne tancila sel? protoze bych to do ní nikdy nerekla kkdyz se divam na jeji konzerty nebo videa k pisnickam.diky za odpoved :)
    • Ja myslim ze jo ale urcite ji to dla mnoho práce ;)
  • vite nico o tom ze sa selena po zemetraseni v bulharsku neozvala viete nico o tom lebo ja tomu neverim
  • Ilove Selly I'm best fan Selly best *14* *1* *8*
  • Ahoj Seli, jsi moje velká favoritka, do života ti přeju jen to nejlepší, ať si pořád taková jaká jsi. Tudíž úžasná, famózní, prostě nej!
    Ale něco na tom přece jenom je, nikkdo přece není dokonalý, s tím budete muset souhlasit, vlastně je mi jedno co si o mě kdo bude myslet.
    Nesouhlasím s tvým přítelem. Já Justina nemám ráda, i když já ho nemůžu moc soudit, neznám ho, ale mě se nelíbí už jenom ten zbůsob jeho hudby a věkový rozdíl mezi vámi.... Ale je to vaše věc, hlavně že jsi s ním šťastná, já jsem jenom fanynka, která toho moc nenadělá:)
  • justin bieber you cheats *10*
  • kikulinka1996
    Hele, prý se JELENA rozešli, mě je to tak líto :(
    • Selenator
      To je pak těžký, když všichni věří každý kravině a pak to roznášej dál, i když to vůbec neni pravda.
  • maggie611
    omlouvám se ale...dáte prosím hlas jsem v kapele? díky
    http://disneychannel2212.blog.cz/1205/finale-sons#komentare

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit