-
Dnes jsem si koupila časopis Popcorn tam bylo napsané že Selena a Justin v hotelu rozbily lužko juj
-
je fakt dobrá :D a hlavně je krásně štíhlá, co myslíte?
-
Selenu mám ze všech nejradši.Vždycky poslouchám nějakou skupinu nebo zpěvačku maximálně půl roku ale Selena se mi líbí od té doby co jsem ji jako malá viděla v seriálu Barnya a jeho přátelé.Až jsem postupně byla starší,hned mě zaujmus seriál kouzelníci z Waverly ale naštvalo mně ža v hannah Montana s ní udělaly takovou zlou holku jakou neni.videla jsem všechny její filmy a mam ji rada do tet a vždy budu!! :)
*14* *14* *14* -
Selenu mám ze všech nejradši.Vždycky poslouchám nějakou skupinu nebo zpěvačku maximálně půl roku ale Selena se mi líbí od té doby co jsem ji jako malá viděla v seriálu Barnya a jeho přátelé.Až jsem postupně byla starší,hned mě zaujmus seriál kouzelníci z Waverly ale naštvalo mně ža v hannah Montana s ní udělaly takovou zlou holku jakou neni.videla jsem všechny její filmy a mam ji rada do tet a vždy budu!! :)
-
Miluju tě mam tě mooc ráda poslouchám jenom tvoje písničky a mam jenom tvoje boty ! mam tě moooooc ráda *14* *14* *14* *14*
-
i love selena gomez? *1* *1* *1* *1*
-
<3 I Love You <3 *14* *15* *1* *2* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
hello selena *4* *4*.what favorite siner and female?
-
TVL... Selena políbila holku! Tak to je maximálně moc! I když to bylo ve scénáři tak je to od ní hrozně divný! *1* *1*
-
Selenu mám ze všech nejradši.Vždycky poslouchám nějakou skupinu nebo zpěvačku maximálně půl roku ale Selena se mi líbí od té doby co jsem ji jako malá viděla v seriálu Barnya a jeho přátelé.Až jsem postupně byla starší,hned mě zaujmus seriál kouzelníci z Waverly ale naštvalo mně ža v hannah Montana s ní udělaly takovou zlou holku jakou neni.videla jsem všechny její filmy a mam ji rada do tet a vždy budu!! :) *2* *5* *14*