Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim,neviete ked niaco tuto napiseme o nejakom spevakovi....ci nam moze odpisat??
    • Selenator
      U cizích 100% ne, jenom jednou sem jeden dotyčnej napsal, ale to proto, aby vysvětlil, že se tu za něj nikdo nemá vydávat..
  • I m your famous.
  • Pleass,by my friend.!!!!!! *3*
  • I m love Selena.She is my favourite singer and actress.I would like a snout wrote. She is fact good singer is simly amazing.I love you selena. *14*
  • You are amazink!I love you!Ilove your songs!You are best for me.

Mary *14* *3*
  • Hele víte jaká je ořezdívka Seleny:Sel,Selz,Selly. *15* *15* *15*
    • KristieS
      To by bez tebe opravdu nikdo nevěděl *15* *1* *15* *1*
    • tajemna3473
      To je fakt legrační::: *6*
    • Selenator
      Vážně? To bych bez tebe nevěděla..
  • Anna.N
    Vím, že je to už starý, ale stejně je to dobrý. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cDIHJdyHQes
  • Selena je ve všech směrech lepší než Miley! Jak ve zpěvu,jak v tanci tak i v herecký kariéře!Selena ze sebe nedělá na co nemá a nedělá pořád skandály jako Miley!! A taky ze sebe nehodlá dělat někoho jiného jako Miley(Brytney Spears!) *1*
    • armenakos1
      jak ve zpěvu ??? selena svoje živý vystoupení nezvládá poslední dobou.... kdyby neměla za zády dvě vokalistky tak např. love you like a love song zní naživo hrozně..... v tanci ??? tak to nevím jak bych to měl srovnat...ale nějak sem moc selenu tančit neviděl teda..... a o herectví...kdo za to muže že selena ted točí film a miley ne ??? však miley předtím po sobě natočila dva filmy a selena točí jeden velkej a vy z toho děláte jak není užasná.... *16*
      ohledně skandálů: vy asi nechápete že miley to nedělá naschvál že ??!! ona za to nemuže že má smulu že jí někdo bud z paparazzi nebo dokonce z vlastních přátel natočí při něčem co by ostatní vidět nemuseli... myslíte si že tohle lidé v jejím věku nedělaj ???!! možná dělaj aj horší věci!! *16*
      • Selenator
        Selena se tenhle rok bude věnovat jenom točení filmů. A Sel nemá žádný skandály, protože žádný nedělá, narozdíl od Miley.
      • s tem skandalama mas pravdu ale mysli si ze ohledne vystopeni a tak,kazdy ma svuj styl na hudbu *4* me se treba moze vic libit sel tobe miely a je to vpoho *5*
    • Selena má hlas jak 14ti letá rozmazlená (což by bylo dobrý kdyby ji nebylo 19!) naživo zpívá falešně,nudně a bez emocí. A o tom kdo tady koho kopíruje bych se tu nezmiňovala!! viz. http://www.youtube.com/watch?v=tBi0CROKjz0&feature;=related
      • Hele tak v tom případě: Hele ty máš stejný triko a boty jako já!!! Tu pózu jsem udělala první!!!! V tomhle pozadí jsem si udělala fotku první!!!!!! Ty kytky jsem měla první!!!!!! Já jsem se první učila na piano!!!!!!! Tolik náramků jsem měla první!!!! Jaktože na té fotce vypadáš jako já!!!!????? To křeslo jsem měla první!!!!! Jaktože děláš srdíčko z ruk, a fotíš se při tom!!!!!????? Ty konfety jsem měla první!!!! Já se fotím s fotkou!!!!! Dej pryč ruku od té pusy!!!!! Neopírej se o nic!!!!! Netanči!!!!! Nedávej si ruce v bok!!!! Nefoukej do bublifuku!!!! Neber si na sebe šaty stejné barvy jako já!!! Neber si deštníček!!! Neber si sluneční brýle!!!! Nefoť se v dešti!!!!! Nevilízej z auta!!!! Nefoť se v autě!!!! Neber si bowlingovou kouli stejné barvy jako já!!!! Nepoužívej stejný přístroj jako já!!!! Nelič se!!!!! Nepřekvapuj se!!! Nedávej si ruku před pusu!!! Neber si kšiltovku!!!! Nefoť se u motorky!!! Nedávej si ruku před oči!!! *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Jestli že ji nemáš ráda,tak to vůbec nekomentuj protože nemáš právo! *10*
        • Je to diskuse takže mám *2* *2* Navíc jí (ani vám) nenadávám, tak mě se laskavě uklidni.
          • promin ale když prostě někoho nemáš ráda,tak to nepiš před oči těch který ho rádi mají..Tys byla někdy na jejim koncertě že viš jak zpiva?to totiž z netu nepoznaš :) nemusi se ti libit a me je to jedno ale stači tam napsat že ju nemaš rada protože se ti nelibi jeji hlas
            • A kdo říká, že ji nemám ráda? A rozhodně to není tak, že bych ji nenáviděla. Jen jsem se zastala Miley, že není jediná kdo kopíruje ostatní a má silnější hlas a to poznáš i z netu *3* Přeju ji jen dobré *4*
  • Andrejka10
    Miley a Selena jsou hodně odlišný, tak je nesrovnávejte! *16*
    • armenakos1
      áále kdopak to tady táhne na obě strany ??? *8* *8*
  • sel, kdybych žil tam kde ty tak bych skákal radostí. si proste sexi. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit