-
si fakt viborna.
-
je detska lele v dobrem mam ji moc rada a libi se mi jak pekne zpiva a je moc mekna vypada jako panenka :DD nechapu jak muze chodit s takovym tupcem justin bieber je nejhroznejsi zpevak na svete nechapu jak takove pekne devce muze chodit z takovym hnusakem :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Jsi fakt blbka,a navíc justin biber je dobrej a ty jsi uplná p...!! *1*
-
Ne není justin bieber jenej..ty to tu píšeš jenom protože ty nejsi ta se kterou by chodil..;)
-
-
hello. my name is valika. si fakt viborna.
-
Hele, já vím, že mě možná hnedka "vyfakujete", ale chci se na něco zeptat. Ráda bych věděla, kolik je vám tak let. Podle toho totiž tipuju, že je vám všem tak maximálně 14 let. Já nevím, ale Selena mi příjde taková až moc dětská. Neříkám, že má pít alkohol apod., ale, vždyť je jí už skoro 20 let...
-
-
Ano, je mi 14 a co jako? Sel je aspoň dobrej vzor i pro menší děti a nemění se, narozdíl od jinejch celebrit. To, že jí je 19 neznamená, že nemůže bejt hodná a milá i ke svejm mladšim fanouškum.
-
-
Ty jsi ale p..a!!! *16*
-
přesně tak, vždyť naopak proto, že jí milujou hlavně děti je dobře, že se chová slušně a nedělá žádný skandály. vždyť u Miley Cyrus to všechny akorát naštvalo. tak buďme rádi, že je pro děti SKUTEČNÝM vzorem... *14* *3*
-
-
Cože *16* náhodou je roztomilá, ale to ty asi nechápeš, to bys totiž nesměl mít v hlavě jen samé seno a slámu, doufám že nemáš žádná býložravá zvířata, mohla by cítit tu slámu v tvém mozku a sežrat tě *1* jinak píšu sice jako 14 ale je mi 21, to kdyby byl náhodou nějaký problém s věkem, kolik je tobě když už jsme u toho, že máš problém když je někdo normální
-
-
Jistě, všem je tu přes 20... to tak! Nevím, proč si myslíte, že když je někomu 14. tak se mu můžete posmívat, že je ještě dítě, ale ve 20. už si na tebe nikdo dovolovat nemůže!?! Je úplně jedno, kolik je vám let. Selenu můžete mít rádi a obdivovat jí v jakémkoliv věku. A jestli si myslíte, že je nějaký rozdíl v tom, jestli jí máte rádi ve 14ti nebo ve 20ti, tak není!! Mě je třeba 15, a vůbec se za to nestydím!!
-
-
Tak jako dětská mi teda nepříjde. Obléká se jako dospělá(trochu odvážnější oblečení), chodí na párty, její new CD je přece dospělejší než ty 2 předchozí, dokonce jsem četla, že by ji chtěli v časopisu Playboy, ale na 99% by žádně fotky do Playboya nenafotila. To by na tom musela být špatně jako Lindsay L.
-
-
Vážně?????? Chodit na párty je u někoho znak dospělosti jo? Já na ně taky nechodím, jelikoš je netoleruju *3* a je mi přes 20 a nevidím na tom nic špatného
-
-
-
sel je prostě boži. *14* krasně spiva a je sama nadherna :* sel je prostě nej. nej. nej. nej. nej.spěvačka *1*.
-
Nechápu proč některé fanynky JB uráží Sel. *9* . To pak ale nejsou Belibers, když nechtějí, aby byl Justin s někým šťastný.. Teda já je mám ráda oba. Strašně moc jim to spolu sluší!! *14* . Jsou do sebe zamilovaní a žadně tzv fanynky JB je určitě nerozdělí!!! *1* *1* *14* PS: mohli by mít spolu nějaký duet! Byla by to určo pecka!! *1*
-
Selena je suuuuuper ale Justin je tak troch mišuge ale snad se spraví a Selen si s ním bude štastnaaaaaa ale nejde o nas že se třeba někomu nelíbí Selena a JUstin jj ale jde o to aby byli ti dva štastnii. A když se někomu nelíbí Justin tak newbudete na ně nadávat ale řeknete si dobré nemam HO NEBO JÍ RÁDA ale přeju jim to :D a nee žádné nadávky např. JUstin je tyky.. a nebo Selena je totalně.. neee to ne ja si řeknu doobrí nemam ráda Justina nebo Selenu a teča! :D *5* *5* *5* *1*
-
-
Možná se radši nauč první psát, a pak teprve mluv ostatním do toho, co mají psát oni!!
Mišuge? Vážně??? *15* *3*
-
-
Přidala jsem nějaký fotky. Selena je krásná!!!!! *14* *15*
-
neměli jsme na klavesnici z!!!
-
Selena je moje nej.nej.nej. spěvačka je nadherna a nadherně spívá!!!
-
-
Zpívá!!!!!!!
-