Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Selena je naozaj úžasná,som jej faninka a zbožňujem jej piesne !!!!! I LOVE YOU SELENA AND I LOOK FORWARD TO WHEN YOU COME TO SLOVAKIA !!! Je t'aime! * 14 *
  • Selena je naozaj úžasná,som jej faninka a zbožňujem jej piesne !!!!! I LOVE YOU SELENA AND I LOK FORWARD TO WHEN YOU COME TO SLOVAKIA !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Je t'aime! * 14 *
    • Opravím sa !! Od tejto chvíle už nie som Samanta Paketová ale SELLY GOMEZOVÁ *3* *3* *3* *3*
  • selena si uzasna ako aj tvoje pesnicki a ja som tvoja naj fanusicka a dufam ze sa raz stretneme *1* a spolu s justinom ste najkrajsi par v Holiwoode a aj na celom svete tak dufam ze vam to spolu vydrzi *14* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4*
    • mas pravdu a abi si vedela fanusikovia su vseci nie len ti a mas pravdu je pekna a nech si to uziva s justinom a nech im vidrzi ta velka laka
      *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lidi, víte o tom, že Selena Gomez (19) má úžasné srdce? Nejen že nádherně: tančí, zpívá a hraje, ale taky navštívila v nemocnici smrtelně nemocnou holčičku jménem Hana (13), která brzo umře. SELENA je tak hodná !!! Tvoje fanynka ViVi mám Tě ráda Sel *14* *14* *14*
  • Hi Guys! :)
    I´m Megan and i live in USA...I´m writening now, because
    I was with Selena yesterday on her concert and she is so
    beautiful and famous...and i talked with Sel and she´ve got
    very cute tone fúúú :)I´ve got an one picture with her...
    It will seem to you as nonsense,that the American girl on the Czech site
    but I was a couple in Czech Republic - I have family there
    and my cousin showed me this page and I just liked, so I wanted to
    share with you this wonderful experience
    :)
    • What teh FUCK..? stupid...
    • Hi Megan, I will answer u in english but I am sure you understand czech :) Selena hadn't concert in USA yeasterday !! Selena was in South america at WOTN TOUR ..So it means you are liar ! ..Tell me just why ? Why are you saying this ?
      • Len ti chcem povedat ze USA= Severna aj Juzna Amerika(North and South America) tak neviem v com je problem na tom koncerte predsa byt mohla aj ked je to nepravde podobne ale list napisala spisovne takze to je tazke ok ale odsudzovat ju hned nemusis ked nevies zemepis *1* ok
        • Lol :D :D :D USA jsou spojené státy americké,které jsou jen v severní americe ... jejich 50 a jediné mimo jsou Havaj a Aljaška.. Zeměpis se nauč ty :):* Jižní Amerika je Argentina,Brazílie,Chile,Peru atd .. :*
  • jak já ji nesnáším... ani zpívat neumí http://www.youtube.com/watch?v=lzYnX4g2QNw
    • ty neumíš zpívat nahodou tam zpíva hezky i když to neni jeji nej vystoupení když chceš tak si na každem můžeš najit to nejhorší ale to nejlepší asi nevidíš že
  • Huráá! Selena je zase na první místě! *15* *2* *14*
    Tak se jí tam pokusme udržet!!! *3* *14*
  • seleno gomez si ta nejnejnejnejnejlepší spěvačka v celém vesmíru nemohla bis přeba ještě letos zajed do české republiky do brna *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *5* *14* *4* *14* *5* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14*
  • ahoj sell mam ta neuveritelne rada že by si nemohla prist na slovensko?????????????? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5*
    • Ona ti nerozumí a oto není jej stránka!!!!
  • Koľko máš rokov????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *13* *10* *11* *12* *16*
    • Selenator
      Tohle neni stránka Seleny a je jí 19.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit