-
selinka je supr ale jedna drobunka vec me vadi chodi s bibrem ale jinak je hezka hezky zpiva a hraje seriali i filmy suprove *3* *3*
-
-
já si myslím, že se k sobě náhodou perfektně hodí...jsou zamilovaní až po uši a já jim to přeju :)
-
-
hlavě ji pomoc tak žýe budeš hlasovat na karaoke textech aby nevypadla arozhaš to díl díky
-
Co máme dělat proto, aby Sel byla nejnavštěvovanější? Počításe to tak že budu klikat na její jméno třeba 1000? :D Díky
-
Sel je 8 v řebříčku ... *9* jak se to jen stalo ... a mimochodem Sel je nejlepší herečka a zpěvačka tak jí nechte! *1*
-
-
ne, to se jenom na jeden den zbláznila tahle stránka, a ukazovalo to že TOP osobnosti jsou ty, co měli v ten den narozeniny. teď už je zas Selena normálně na prvním. *3*
-
-
Což o to, pěkná je, ale hrát bohužel neumí *7* . ačkoliv je mi z Diseny trojky jediná sympatická...
-
-
Selena že neumí hrát? No, tak to nevim jak by sis herečku představovala..
-
-
Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))**
-
první místo si zaslouží nechapu proč tam byly ty z filmu o upírech.
-
má styl,je krásna,užasně zpíva,ale nechapu proč chodí s bieberem bieber je moc dětinský budeme jenom 18 a seleně 20.
-
-
no a co!! v lásce na věku nezáleží!! oni se prostě do sebe zamilovali!! nechte je na pokoji!! *16*
-
-
Ja viem ze selena je nadherna aj bez toho ale podla mna vela robi aj to ze je z mexika nie ? ale aj bez toho by bola krasna a s justinom su skveli a ked uz on nemoze bty so mnou tak nech je radsej snou *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Hey Lidi Sel je v řebříčku zase první ale dohání Vin Diesel tak si jí musíme hlídat aby zustala na prvním... mimochodem jsem taky její obrovská fanynka proč nejlepší kluci a herci zpěváci / zpěvačky musí bydlet až v Americe =| no nic