Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seleno jsi ta nejlepší zpěvačka na celém světě. *14* *14* *14*
  • ahoj Selenka,
    zistila som ze justin bieber sa boskaval s lady gagov!!!!!
  • lool *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14*
  • Zdravím lidi.. jen se chci tak zeptat, nemá tady náhodou někdo nějaké zkušenosti s Twitterem? Celkem mě láká, jen mě štve, že není v cz. Proto se ptám, jestli někdo nevíte jak to na něm chodí a tak (to víte, když to u těchto celebrit tak letí.. ) Díky každému, kdo odpoví..
    • mucky
      jájá co chceš vědět?
      • jen jestli to je podobné FB a co vše se tam může dělat.. *7*
  • Zdravím lidi.. jen se chci tak zeptat, nemá tady náhodou někdo nějaké zkušenosti s Twitterem? Celkem mě láká, jen mě štve, že není v cz. Proto se ptám, jestli někdo nevíte jak to na něm chodí a tak (to víte, když to u těchto celebrit tak letí.. ) Díky každému, kdo odpoví.
  • to info taky zkopírujte *3* aby vám to vůbec našlo .. pokud vám to nenajde tak napište na fb: Selena Gomez CZ & SK , profilovka je taková menší a má tam červené šaty .. předem vám děkuji *4* *3*
  • http://www.facebook.com/pages/Selena-Gomez-CZ-SK/181534341947968?sk=info prosíím like, je to stránka pro CZ i SK :)) Dokažme že jsme ti nej fanoušci *14* e98
  • Ahoj Seli,mám tě ráda jsi krásná jenom prosím tě at se z tebe nestane to co z Miley Cyrus prosím at se to nestane!
  • ja ked som v škole tak si stále spievam tvoje pesničky *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit