-
Sel, jsi nejlepčí: lepší než miley cyrus (nazor na miley: *11*) ještě že jsi nedopadla jako VONA, to by mě trefil šok, ale ty teď jsi ohodně lepší, udělala jsi mi radost Selenko *14* *14* *14* hrají te ted v rádiich a fanoušci chtějí jenom tebe a miley nééé (asi), mas koncerty a skládáš nové songy ale Mileyna je úplnýý opak: dlouho nenapsala žádný song ani nemá koncert a ztratila mooc fandů, Selenko, jen tak dáll... *3* *14* *4* *5* *14* *14* *14*
-
-
Náhodou Miley se hodně hlasově zlepšila, kdežto Selena uvízla pořád na to dětském hlásku... Navíc Selenina live vystoupení jsou strašná NUDA. Nikomu Selenu neberu jen píšu svůj názor. NOH8 *3*
-
-
Vyděla jsem její fotky bez make upu a vypadá skoro stejně jako s ním.
-
Hrozně hezky zpívá.Zajímalo by mě jaká je.Jestli je kamarádská nebo zkažená,jako většina celebrit.
-
hrála si vmnoha filmech že jo? *3*
-
thanky ou!!(děkoju za vaše hlasi a názory)
selena *5* *5* -
Ja mam selenu rada a myslim že ji muže mit rad kdo chce a at je mu kolik chce..Selena je vzor pro mladsi i starsi protoze i kdyz uz v noci sou nejake ty mejdany na ktere jde..vzdy je oblecena vhodne a není sprostá a myslím že nikdo nikdy někde nepsal že by se snad opila nebo že by kouřila a to je výborné..Je mila ke vsem což byla i Miely Cyrus le ta nadelala tolik skandalu-mam ji rada a toto je uprimne..Myslim ze neni hezke psat ze Sel je blbá jen proto že chodi z Justinem Bieberem protoze on je urcite taky fajn a ja obdivuju ze Sel ani nevadi ze je o dva roky mladsi *14* Ten kdo selenu ma opravdu rad-ten ji pochopi *4*
-
souhlas *3*
-
Mooc jíí miluju !!!! ♥♥♥♥♥♥ nejhezci spevacka a herecka !!! ♥♥♥♥
-
si víborna spevačka a inač viete že selena má príst na slovensko? to je super.
-
-
uuuuuuu *14* ja sem z česka ale slovensko je vedle vlastne ja bydlim v hodonině-to je pet minut do holice a hodinu dío bratislavy takze supr *4* ja ju miluju a když dojede,tak at listek stoji cokoli-tak du!!!!!!!
-
-
To říkám té co tam napsala že je Justin biber blbej!!