-
Prodám 2 lístky
Mám 2 lístky, jen že mi nevyhovuje termín! Lístky prodám ze slevou... kdo má zájem ať mi napíše... tel.776227161 *1* -
Prodám lístky
Prodám 2 lístky na koncert Serj Tankiana na 5.6. v Ostravské ČEZ aréně, lístky jsou přímo na stání k pódiu, původní cena 1 lístku 840kč, nyní prodám oba za 1000kč, nemůžu se koncertu zúčastnit, nechci aby lístky propadli, proto tato sleva, lístky jsou orig. zakoupeny v Ticket pro. Pokud máte zájem volejte 731 332 875. čím dříve tím lépe. Jsem z Brna. -
Nej Zpěvák
Serj Tankian je podle mě ten nejlepší zpěvák a vydat jse na solovou dráhu byl ten nejlepší počin.Jeho písničky mají moře energie a když jse cítím unavený a mam špatnou náladu tak mě zase nakopnou.Tehohle týpka bych chtěl potkat :-) *3* -
-
Re: Nej Zpěvák
no tak to bezkonkurencne...tohodle typka potkat a popr s nim pokecat by bylo kazdopadne splneni meho snu...ale kdovi jestli se mi to nekdy podari :( -
Re: Nej Zpěvák
se soad byl lepsi jinak souhlasim
-
-
SOAD revival
Posledních několik týdnů se snažíme nahrát nějaké DEMO, abychom se mohli nějak rozumně prezentovat a hlavně aby se nám konečně podařilo najít nějakého managera. Bicí a z velké části i kytary jsou nahrané, basa a zpěv se měly nahrát dnes, ale bohužel to neklaplo.. vlastně se to mělo nahrávat už minulý týden a ode dneška je to odložené na týden příští.. Resp. na víkend.. Jsem z toho rozladěnej.
Máme drobný potíže s naším zpěvákem, kterej ač by prý chtěl, nezvládá ani zkoušet, ani koncertovat, ani nahrávat demo.. A k čemu je kapele zpěvák, kterej sice zpívá jako málokterej a zpěvák, co umí udělat skvělou show, když nenajde čas na to, aby se nazkoušely songy, nahrálo demíčko, nebo snad na to aby se mohlo pořádně koncertovat.. Od toho tu přece jsme .. Abychom jezdili po klubech a festech a hráli a hráli až do roztrhání těla :) abychom mohli dělat radost fandům SOAD, kteří nemají a v nejbližších letech ani nebudou mít možnost slyšet SYSTEM živě - SOAD má pauzu..
Žádné koncerty nerušíme a přijmáme nové, protože nám Ondra slíbil, že na koncerty, když jich nebude moc si čas nějak najde, ale tak jako tak nám nezbývá nic jinýho, než hledat dalšího pořádnýho zpěváka, kterej nejen že by uzpíval to, co Ondra.. to co Serj Tankian.. ale i natolik hudbě oddanýho člověka, kterej by byl schopnej občas zkoušet a často jezdit po koncertech... Pokud tedy máte zájem, ozvěte se na mail soadr@seznam.cz, na icq 304114565, na mobil 775998403.. A rozjedem to ve velkym.. -
Serj v Ostravě
Tak sem se dnes dozvěděla milou novinu, že Serf bude vystupovat 5.6.2008 v Ostravské ČEZ Aréně. -
Díkec
O skupině System of a down jsem hodně slýchávala ve škole ,ale však nelákalo mě to moc lidí to zas neposlouchalo.Pak jsem nevěděla co roupama dělat byla jsem ujetá do jednoho týpka ,který bydlí kousek od Kolína.Poslouchal Systemky a tak jsem si řekla proč to taky jedenou neposlechno a ted vím a moc mu za to děkuj že jsem našla kapelu ,která je ok a dokáže zazpívat texty pořádně a s úsměvem a humorek moc ti díky michela nikdy ti to nezapomenu fakt díkec a budu ráda,když se seznámim s pár lidma co maj stejnej styll díkec a mějste se good *4* *4* *4* *4* *4* -
Můj objev
Neznala jsem System Of Down, neznala jsem Serje Tankiana. Úplně náhodou jsem si pustila jeho sólové album z netu !!! A hned na první poslech mě ohromně zaujalo. A čím víc ho poslouchám, tím víc ho oceňuji. Pak jsem rovněž náhodou viděla pár jeho klipů - úžasnýýý!! Sehnala jsem překlad jeho textů, mají hlavu a patu, hudba skvělá, zpěv perfektní. SUPER!!! A díky za všechny náhody. Život je zase o něco veselejší!!! -
pravda
hele, on Serj chce říct světu to co se děje ve světě jaký sou lidi na sebe svině proč děti v Iráku a pod. by měli žrát bahno a sedět doma zalezlí a strachowat se kdy přiletí granát z ERPG !!!!!!!!A MI TADY SI ŽIJEM MÁME VŠECHNO A POŘÁD TO NESTAČÍ NÁM VŠUDE SKURWENÝ TOWÁRNY A JENOM KVŮLI PENĚZŮM !!! chudáci děti v Africe, místo toho aby se vyráběli zbraně za několik milionů tak by mohli pomoct v Africe my všichni by sme měli aspon přispět 20kč aspon pomoc zbraně se vyrábí na to aby byla válka vy newíte co se ted děje třeba prezidenti smlouvaj a by sem nepřilítla jaderná hlavice víte kolik nám toho vláda tají nevíte ale měli bychom Serj je tenkdo chce říct světu klid už dost všechno špatně MÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR -
-
Re: pravda
wau...konecne to nekdo dokazal vystihnout :) bravo...takhle presne bych to asi rekl ja...a to ze je serj trida si proste nemuzu odpustit...zvlaste po shlednuti jeho kocnertu ! Serj Forever *3* -
Re: pravda
Koukám ze nejsem sám koho Serj zaujal nejen svojí hudbou ale i tím pred cím nás chce skrze své texti varovat a také jimi poukazuje na nevirovnanou situaci ve světe myslím si ze zbitek dodal Jenda -
-
Re: Re: pravda
Jo a ja ti prispeju jeste na kurz cestiny..<br>
viz:
skrze své <b>texti</b> <br>
<b>nevirovnanou&l t;/b> situaci ve světe myslím si ze <b>zbitek</b> <br>
Bože dkyž už kritiku tak aspoň pořádně pánové ano? *13*
-
-
-
:o)
no já koukám, jediná negativní reakce na Serje tu neni, to jsem u diskusního fóra nikdy neviděla *4* A taky se připojuju - Serj je nej nej nej .. jen by se měl stydět, že se ještě nestavil v ČR (jen jednou se SOAD v 98) *14* -
:D
Nojoo Serj je prostě kaňour *3* *5*