-
serj jan
*3* hayeer..haya hayeren grek ii:)))) -
uuu
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
ooo
*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
System of a down
SOAD je nejlepsi skupina na celym svete a
serj tankian je nejlepsi zpevak na celym svete proste forever best -
Serj
Sice ho moc neznám *9* ale jeho písničky jsou fakt boží *4* Nejvíc mně bere:Empty Walls prostě je to supeeeer furt to poslouchám do kola no uznejte sami není ten chlap třída? *1* -
-
Re: Serj
souhlasim,to samy sem tu chtela taky napsat ale predbehla jsi mne
-
-
Serj
Sice ho moc neznám *9* ale jeho písničky jsou fakt boží *4* Nejvíc mně bere:Empty Walls prostě je to supeeeer furt to poslouchám do kola no uznejte sami není ten chlap třída? *1* -
SOFAD
kdyžtak SOFAD a ne SOAD. *3*
Serj je fakt dobrej. -
-
Re: SOFAD
je to SOAD NEEEEEEEEEEEEe Sofad -
SOAD posloucham uz par let a kdyz sem si tady precetl nazev SOFAD tak sem se docela zasmal
*5* -
SOFAD???...dobrá blbost...vždy se uvádí SOAD!!! -
SOFAD *9* omg *7* -
A SOFAD je podle tebe co?
-
-
serj
chlap jak má být,má v sobě něco co žádný chlap nemá..... *5* -
Serj Tankian aneb nejlepší zpěvák pod sluncem
No vážně.Nemyslíte si že Serj má naprosto úžasnej hlas?Je to výjimečný člověk, líbí se mi ja kse zajímá o politiku.tedy pdole těch všech životopisů to je fakt bezvadnej člověk x) a to ještě ktomu má úžasnou hudbu, no posudte sami, není ten Serj úžasnej?xD
P.S.:nej písničku od něj nemám, to jsou všechny v albu Elect the Dead xDD -
-
Re: Serj Tankian aneb nejlepší zpěvák pod sluncem
Já osobně si myslím že exstuje jeden lepší hlas a to Serj před cca 5 lety. On se opravdu vyřval se Systémama, a bohužel na jeho sólovku mu už ten úžasněj hlas nezbyl. To neznamená, že by nezpíval úchvatně, ale přeci jenom je to trošku něco jinýho.
No a co se týče písní, tak to se rozhodně "nevypsal" se Systémama, pořád má co říci, a ví, jak to napsat a vložit do hudby. Do nesmírně zajímavý, hravý ale i vážný hudby.
No a teď si můžem akorát počkat na Daronovu práci (Scars on Broadway) a práci ostatních členů.
Jen do toho hoši, držíma vám palce!
-
-
serj
Serj je ten nejlepsi zpevak,jakyho jsem kdy slysela!Ma naprosto dokonalej hlas a pisnicky....!!! -
SOAD
je to borec, škoda "přestávky"(jak to okomentovali systemáci) SOADu návratu se zřejmě nedočkáme 2 vůdčí osobnosti v jedné kapele...tak se stalo že serj vydal vlastní cd a daron se chystá někdy v létě...nebylo by lepší poslouchat cd os soad, než od dvouch solových projektu, kteri zrejme budou podobné...(ale to si musíme tepr počkat na solove album od Darona)...pisnete kdyz tak na icq *5*