Přejít na výpis diskuzí

Serj Tankian

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • serj jan

*3* hayeer..haya hayeren grek ii:))))
  • uuu

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • ooo

*8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • System of a down

SOAD je nejlepsi skupina na celym svete a
    serj tankian je nejlepsi zpevak na celym svete proste forever best
  • Serj

Sice ho moc neznám *9* ale jeho písničky jsou fakt boží *4* Nejvíc mně bere:Empty Walls prostě je to supeeeer furt to poslouchám do kola no uznejte sami není ten chlap třída? *1*
    • Re: Serj

souhlasim,to samy sem tu chtela taky napsat ale predbehla jsi mne
  • Serj

Sice ho moc neznám *9* ale jeho písničky jsou fakt boží *4* Nejvíc mně bere:Empty Walls prostě je to supeeeer furt to poslouchám do kola no uznejte sami není ten chlap třída? *1*
  • SOFAD

kdyžtak SOFAD a ne SOAD. *3*
    Serj je fakt dobrej.
    • Re: SOFAD

je to SOAD NEEEEEEEEEEEEe Sofad

SOAD posloucham uz par let a kdyz sem si tady precetl nazev SOFAD tak sem se docela zasmal
      *5*

SOFAD???...dobrá blbost...vždy se uvádí SOAD!!!

SOFAD *9* omg *7*

A SOFAD je podle tebe co?
  • serj

chlap jak má být,má v sobě něco co žádný chlap nemá..... *5*
  • Serj Tankian aneb nejlepší zpěvák pod sluncem

No vážně.Nemyslíte si že Serj má naprosto úžasnej hlas?Je to výjimečný člověk, líbí se mi ja kse zajímá o politiku.tedy pdole těch všech životopisů to je fakt bezvadnej člověk x) a to ještě ktomu má úžasnou hudbu, no posudte sami, není ten Serj úžasnej?xD

P.S.:nej písničku od něj nemám, to jsou všechny v albu Elect the Dead xDD
    • Re: Serj Tankian aneb nejlepší zpěvák pod sluncem

Já osobně si myslím že exstuje jeden lepší hlas a to Serj před cca 5 lety. On se opravdu vyřval se Systémama, a bohužel na jeho sólovku mu už ten úžasněj hlas nezbyl. To neznamená, že by nezpíval úchvatně, ale přeci jenom je to trošku něco jinýho.
      No a co se týče písní, tak to se rozhodně "nevypsal" se Systémama, pořád má co říci, a ví, jak to napsat a vložit do hudby. Do nesmírně zajímavý, hravý ale i vážný hudby.
      No a teď si můžem akorát počkat na Daronovu práci (Scars on Broadway) a práci ostatních členů.
      Jen do toho hoši, držíma vám palce!
  • serj

Serj je ten nejlepsi zpevak,jakyho jsem kdy slysela!Ma naprosto dokonalej hlas a pisnicky....!!!
  • SOAD

je to borec, škoda "přestávky"(jak to okomentovali systemáci) SOADu návratu se zřejmě nedočkáme 2 vůdčí osobnosti v jedné kapele...tak se stalo že serj vydal vlastní cd a daron se chystá někdy v létě...nebylo by lepší poslouchat cd os soad, než od dvouch solových projektu, kteri zrejme budou podobné...(ale to si musíme tepr počkat na solove album od Darona)...pisnete kdyz tak na icq *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit