-
Re: Re: Re: Proč se o ní zajímáte???
no jo za to ty o ní nedokážeš napsat nic špatného a to je taky docela neobjektivní ! -
Re: Re: Proč se o ní zajímáte???
To je samozřejmě věcí názoru. A já Vám ho ani nechci vyvracet. Každý na něj má právo.
Člověk má ty "hranice" posunuty vždy někde jinde, takže si i někomu něco jinak zdá. To je přirozené.
Co se týče doby více než rok zpátky, tak tam třeba vidím smutnou a zhrozenou Shakira z katastrofy na Haiti/v kontrastu s otevřením školy "La Playa" a poté vystoupení v Oxfordu a na podobných akcích.
Samozřejmě se s Gerardem asi změnilo její vystupování a plno věcí, ale věřím, že v jádru zůstala pořád tou Shakirou, jakou ji známe.
Jde o to, že je o tom slyšet. Ale proč? Protože média tohle potřebují prostě k tomu životu. Kdyby tímhle ty úvodní listy neplnily, ztratili by skoro důvod svojí existence. -
Re: Proč se o ní zajímáte???
..myslím ale že si v poslední době zaslouží víc kritiky než chvály ! V poslední době (déle než rok) je nejvíc slyšet jen o tom co dělala s Nadalem či s Piquém ! A nemyslete si že je to náhoda ! Je to od ní jasně promyšlený záměr ať už je to s jejími vztahy jakkoli ví že tohle na přilákání pozornosti zabere nejvíc !!! A to člověk který umí opravdu zpívat nepotřebuje ! -
Re: Proč se o ní zajímáte???
Ahoj, děkuju moc za podporu a za projevení tvého vlastního názoru. Aspoň i ostatní uvidí,že na tom nic není a že se dá proti všemu bojovat s hrdostí, silou a rozumem. A taky činy.
P.S Můj soukromý názor je, že se o Shakiru nezajímají. Mají své lepší a pro ně slavnější hvězdy a je přece tak snadné o někom napsat něco špatného, protože k tomu se vždy moc rád přidá někdo druhý. Kritizovat je lehčí, než chválit. -
Proč se o ní zajímáte???
Zajímalo by mě, proč se o shakiru zajímáte když jí chcete jen zkritizovat. Já mám Shakiru ráda a poslouchám jí už hodně dlouho a je pravda že se za tu dobu změnila ale přijde mi že z celebrit jako je např. Rihana, Lady gaga atp. je nejnormálnější a písničky má pořád hezké, alespoň mají rytmus a jsou veselé :-) -
Re: Shakira a Gerard...
no když ho takhle svede,dřeba ji taky zj.be ! -
Puta ? Je !!!
...a to čím dál víc ! To co předváděla s Piquém na podiu už bylo příliš ! Ježiši ta ženská v sobě nemá kousek studu ! To snad ani není ženská to musí bejt chlap !! To co je u těhle Španělů tanec,je ve zbytku světa dávno za hranicí prostituce ! -
Shakira a Gerard...
....jsou narozeni ve stejný den a to má na ně obrovský vliv ! Bohužel to ale může být spíše vliv negativní ! Oni dva jsou díky tomu a příliš moc stejní že spíš připomínají dvojčata než pár ! Také přílišná dominance Shakiry je na škodu ! Je to sice staromodní ale dominantnějším má být v páru muž a to vzhledem k tomu že je Shakira mnohem slavnější a starší prostě nemůže fungovat ! -
Pozor....
...probíhá rekonstrukce serveru ! To znamená že tady ještě hodně dlouho nic nepude-editace,odkazy nic ! *8* -
Re: Re: Mě naštvala jiná věc..
už mě stejně nudí,ať dělá co dělá ! Už šest let neměla pořádnou písničku !! -
Re: Mě naštvala jiná věc..
to bylo to video jak jela od tý učitelky stryptízu ! *15* -
Mě naštvala jiná věc..
...to jak Shakiry bratr málem přejel fotografa,autem zničil chodník a nakonec to video,na kterém to bylo museli smazat :--( ! Ten její bratr mě nepříjemně překvapil -vypadá to že celou dobu Shakiře organizoval život dokonce víc než Antonio ! A teď po něm zaujal místo manažera,protože Piqué je sice sexy,ale moc inteligence zrovna nepobral ! Na druhou stranu Shakira má údajně vysoké IQ,tak by se mohla řídit sama :-) *1* -
Re: Re: další zoufalá snaha...
to není zamilovanost hochu !!! Když si zaplatíš za fotografy ! A ještě něco ti povím,zamilovanost se nepozná z přehnaných fyzických projevů ! Ono je to v tomhle případě jinak-chtějí tím na sebe jen upozornit,protože jinak už to nedokáží !! *3* *13* -
Re: další zoufalá snaha...
No tak ať je nefotí, když s tím máte všichni takové problémy a je to jednoduché.
Oni si to prostě jen užívají. Všichni jsme jednou zamilovaní. Jestli jim to nepřejete, tak dobrá. Ale od toho tady snad nejste.
Pošlete do novin další fotky Pippy nebo Kate a budete mít hned moct si stěžovat na další celebrity. -
Re: Re: Re: Re: Re: chyba
ty taky jo ? S Nadalem chodila v roce 2009,když už !!! *15* -
Re: další zoufalá snaha...
video:
http://www.youtube.com/watch?v=8q FYQkMNqfM&feature=channel_video_tit le
foto: http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/21812912/title/shakira -pique-sex-boath-photo *13* *3* -
další zoufalá snaha...
...na sebe upozornit !!! Předpokládám že ty fotky vyjdou za pár dní....zatím jsou jen na pár stránkách...skoro nahý Piqué a Shakira v hotelu a pak na lodi !!! Už to fakt přehání !!!!!!!!!!!! *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: chyba
Hoho, tak to jsem zvědavý, koho vytáhnete příště. Myslím že dalších 1x tisíc mužů by bylo rádo na tom samém místě, kam tak žhavě některé ostatní, teď Nadala, strkáte. -
Re: Re: Re: chyba
s piquém to taky potvrdila až po roce tak co ! Jen je zajímavé že to nepotvrdila s Nadalem,protože to bylo taky dost jasný tohleto !! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..
Musel jsem to smáznout, nebylo kam psát.
A jinak. Máš pravdu. Mýlil jsem se...tak že bych byl přece jen pouze člověk?
Pokud to už konečně uznáte, budu jen rád.
A jak říkám, byl to jen čistě můj názor. Vy jste se jím řídit nemuseli. Že jste ho museli napadat...k tomu se já vyjadřovat nebudu.