-
blog-soutěž
Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Shakirou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
tady je odkaz....
www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
A tam jsou i pokyny -
Re: Re: Re: Re: Re: konečně...
Ale samozřejmě že o tom všichni věděli a všichni to tajili ! To už tak chodí.
NEJLEPŠÍ FOTKA: http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/20151699/title/guy-des troyed-proximity-photo -
Re: Re: Re: Re: Re: konečně...
No tak potom všichni jak se zdá drž při sobě, že se ty fotky objevily až teďka. Ono toho bylo moc. Ta zpráva prvně s Antoniem a kdyby hnedka byly fotky..... asi i chápu, proč to tak udělali.
No, ale teď jsou přece už spolu vidět všude, ne? Na letišti, na různých akcích apod. -
Re: Re: Re: Re: konečně...
ne ! Ta fotka (a objevily se ještě další) je z jejich narozenin ! A věděly že je fotí ale tehdy zveřejnily jen tu jednu společnou !! Tyhlety zveřejnily až teď ! Navíc tam byli skoro všichni fotbalisti i Messi !! -
Re: Re: Re: konečně...
No, oni to někdy dají třeba s týdením zpožděním, ale dají, toho se nebojím zase. :-D Zadní strana to vždycky jistí.
A hehe, to si myslím, že ne. To prostě někdo nafotil a ty prachy za to dostal. Shakira by je jim myslím sama nedala.
To je holt umění fotografů no. -
Re: Re: konečně...
české noviny to nezajímá ! Mě by zajímalo jestli ty novináři za tu fotku zaplatili Shakiře těch slibovaných 150 tisíc eur ? -
Re: konečně...
No a mohlo by to už být konečně i nějak více oficiální.
Ale tohle myslím všechny dostatečně uspokojí.
Jsem jen zvědavý, kdy se to dostane do českých novin.
Že by už zítra? *3* -
Re: Re: konečně...
podle Gerardova oblečení (nikdy na sobě nemají stejné oblečení dvakrát)je ta fotka z jejich narozenin,ale zveřejněna byla až teď !!! *15* -
Re: konečně...
http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/20098860/title/shakira -pique-first-public-kiss-photo -
konečně...
...vyšla fotka jejich prvního veřejného polibku !!! *14* *14* -
synovec Shakiry hrál fotbal s Piquém
Tarik je synem bratra Shakiry Toniho a nyní je jasné, že Pique ochotně pomůže synovci Shakiry. Piqué hrál fotbal s malým Tarikem ... *15* -
Re: Re: Re: Re: už padla nabídka...
už jsem viděl její prstýnek ! Je moc pěknej a taky drahej !!! *15* -
Další partneři...
...kteří se narodili oba ve stejný den ! Slovenský herec Martin Mňahončák se oženil v den svých 33.narozenin a zároveň v den narozenin své budoucí manželky ! Nevzal si ovšem svou přítelkyni,ale svou dlouholetou kamarádku !! Inu kamarád taky rád,to platí u Mňahončáka i Piquého,který tvrdil že je pouze kamarád Shakiry !!! *15* -
Re: Re: Re: už padla nabídka...
hlavně ať se jí narodí zdravé dítě ! Prý už za půl roku !! *15* -
Re: Re: už padla nabídka...
Shakira je v jiném stavu ale svatba být nemusí ! *3* -
Re: už padla nabídka...
i když co se jí dá věřit že ? *1* *1* -
už padla nabídka...
...k sňatku od Gerarda....ale nevím jestli ji Shakira přijme,když před rokem tvrdila že se nikdy nevdá... *15* -
Shakira a Gerard ve videoklipu..
...waka waka....už tam je to nějak vidět...viz: Top players at the Waka Waka video shoot -
Re: Re: Shakira a Piqué...
ale alespoň se drželi za ručičky !!!!! Jsou jak 2 hrdličky !!!!!!!!!! *15* *14*
Waka waka realita !!!! *15* *3* -
Re: Shakira a Piqué...
http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/19516999/title/pique-s hakira-car-photo sexy dotyky Shakiry s Gerardem a bratr Shakiry k tomu !!!! Oba se konečně smějí a nechávají se fotit spolu !! *14*
Ale ještě by se měli nechat vyfotit při polibku !!! Skoro po roce !! *15*