Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marek2

Re: Re: chyba

Malá oprava, malou roli si tam zahrála a společně se Selenou Gomez si zazpívali úryvek z písně Gitana.

A co se týče Messiho..to novináři myslím zatím nepotvrdili a nikdo z dvojice Shakira/Messi také ne. Takže asi tak.
    A jinak v nadaci UNICEF působí si myslím dost nejrůznějších žen a mužů.
  • felicita

Re: chyba

ASI NE ! Ale dokonce prý chodila i s Messim ! Před několika lety spolu byli v kampani UNICEF !!! *15*
  • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Ehm, nechci vám do toho moc vstupovat...ale jestli jste si toho nevšimli, nikdo sem nechodí prostě proto, že je asi nudí ty vaše neustále se opakující poznámky o tom samém, co vás na Shakiře tolik štve.

Zkuste si vytvořit vlastní stránky a tam si psát do aleluja. Pokud to tedy vůbec umíte... *3*
  • chyba

nehrála náhodou i v Kouzelníci z Waverly Place??? *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • felicita

Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Jak jinak už by na sebe upozornila než vztahy ? Hudbou už dneska nikoho neumí nadchnout !! *15*
  • Re: Re: Re: Můj názor..

ONA ALE NENÍ ŽENSKÁ ! ONA JE PŘECE SHAKIRA,A TAK SI MYSLÍ ŽE SI JAKO HVĚZDA MŮŽE DĚLAT CO CHCE ! taky mi to u ní připadá trochu jako reklamní tah ! nejdřív nadal a teď piqué ! Další bude prý Tiger Woods !
    *14* *15* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

teď už vypadla i z první 500 v návštěvnosti !! *15*
  • Re: Re: Můj názor..

písničky má skvělý,ale teď mě to její chování překvapuje. Najít si partnera o 10 let mladšího a navíc když seš ženská...nikdy jsem to nechápala.Ale shakinu mám ráda. *3*
  • Tohle řekla¨v srpnu 2009

..."Mám silnou touhu být matkou a mít dítě. myslím, že je na čase! Právě teď, hned po spuštění nového alba nemusí být nejlepší, ale myslím, že po tomto turné se chystáme začít .Pracujeme na tom. Doufám, že vám mohu dát kluci nějaké dobré zprávy, budeme se muset podívat. Ale já opravdu chci, já opravdu, ale opravdu chtějí mít své vlastní Lobito. "
    Po tomhle turné začala už pracovat na dítěti s Piquém ! *14* *1*
  • Re: Ta má teda odvahu !!!

několika měsíci..
  • Ta má teda odvahu !!!

Fandit Piquému na fotbale,potom co tam fanoušci před několika křičeli že je děvka ! *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

další pokles o 20 míst až na 70.místo !!
    Původně byla kolem 20.místa ! *15*
  • Re: Re: Re: Re: Můj názor..

už nás bude oslňovat jen svým tělem !! *1* *15*
  • Re: Re: Re: Můj názor..

návštěvnost Shakiry tady dramaticky klesla o 30 míst !! Nikoho už nebaví ty její skandály !!! Její hudba už dávno nestojí za nic !! *3* *13*
  • kajinekjenevinny

Re: Re: Můj názor..

Nesnáším lidi co se takhle předváděj o a ocucávaj na veřejnosti a to platí i pro tyhle dva !!!!! *8* *13*
  • Re: Můj názor..

Oč víc svůj vztah skoro rok tajili,o to víc teď demonstrují svůj vztah-až přehnaně aby o jejich lásce nikdo nepochyboval ! Ale oč víc se předvádí o to víc to vypadá nepřirozeně a příliš exhibicionisticky ! *3* *8*
  • Můj názor..

...Tak zase vyšly nové fotky Shakiry a Piquého...Oba na sobě visí až přehnaně a Shakira se chová jako by jí bylo o 15 let míň ! K Antoniovi se nikdy takhle neměla ! *13* A chudák Piqué je dost nervozní že je Shakira slavnější než on a to ho dost stresuje ! *3*
  • marmeladalada

Re: dnes vyšla další...

škoda jen že je na té fotce Shakira ve stejném tílku jaké měla na sobě i na jiné fotce s Antoniem !!! *3*
  • Re: Re: břišní tanec.

co to meleš? se podívej na lady gagu a porovnej se Shakirou... tak kdo se tady víc svlíká?
  • gerardpique

dnes vyšla další...

...společná fotka Shakiry a Gerarda s titulkem
    Gerard is my sunshine: Shakira
    *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit