Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-)))

I never really knew that she could dance like that...she makes a man wanna speak spanish... *1*
  • Mě se docela líbí Tomáši. Na tancování jsme měli její písničku La La La ale mě se líbí Waka Waka.
  • pošlete mi videoklipy od SHAKIRI

ahoj Shakira je prostě NEJLEPŠÍ! *1* *3* *14* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *5* můj E-MAIL je n1k2l3 DDDDDDDÍÍÍÍÍÍÍKKKKKKKYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: pošlete mi videoklipy od SHAKIRI

jedine co ti na to můžu říct je ..yes yes yes yes yes .. *14*
      • Re: Re: pošlete mi videoklipy od SHAKIRI

S tím můžu jen a jen a jen souhlasit!!!Je prostě a vždycky bude NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!! *14*
  • Tohle řekla¨v srpnu 2009

..."Mám silnou touhu být matkou a mít dítě. myslím, že je na čase! Právě teď, hned po spuštění nového alba nemusí být nejlepší, ale myslím, že po tomto turné se chystáme začít .Pracujeme na tom. Doufám, že vám mohu dát kluci nějaké dobré zprávy, budeme se muset podívat. Ale já opravdu chci, já opravdu, ale opravdu chtějí mít své vlastní Lobito. "
    Po tomhle turné začala už pracovat na dítěti s Piquém ! *14* *1*
  • šakila

Šakila..zaslouží si být milována..miluji ji..teda ne jako tak ale jako tak ..proste muze byt milovana ale taky nemusí,..jinak jako milovat jako milovat .
    • Re: šakila

Shakira je nejlepší to máte pravdu ale někteří se běžte k logopedce naučit R
    • Re: šakila

šakila je good
  • shakira je ta spevacka kterou jsem uz dlouho hledala...........................................na poslouchani *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* i love shakira *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Já jsem takovou asi také hledala *2* ... Ale došla jsem na ni hodně pozdě a hodně zvláštní oklikou, a to přes písničku Waka Waka používanou na Zumbě. A také písnička Ojos Asi /jiná verze Eyes like yours/ je zajímavá. *14*
  • Text Vašeho příspěvkuvšechno nejlepší Shakiro :)) *15* *3*
    • všechno nejlepší :))))
  • byla první z oblasti hudby koho jsem začal poslouchat mám ji moc rád *1* *1* *1*
  • Všechno NEJJJJJ přeju k 40. narozeninám... *14* *14*
  • pch,ona je dokonaláá ;) sice trochu prdelatá aé hezká,umí kwáásně zpíívat
    shaky,bravo :-* ♥
    • Nikdo není dokonalý :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit