Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wauworld

konečně...

...vyšla fotka jejich prvního veřejného polibku !!! *14* *14*
    • marek2

Re: konečně...

No a mohlo by to už být konečně i nějak více oficiální.
      Ale tohle myslím všechny dostatečně uspokojí.
      Jsem jen zvědavý, kdy se to dostane do českých novin.
      Že by už zítra? *3*
      • quartere

Re: Re: konečně...

české noviny to nezajímá ! Mě by zajímalo jestli ty novináři za tu fotku zaplatili Shakiře těch slibovaných 150 tisíc eur ?
        • marek2

Re: Re: Re: konečně...

No, oni to někdy dají třeba s týdením zpožděním, ale dají, toho se nebojím zase. :-D Zadní strana to vždycky jistí.

A hehe, to si myslím, že ne. To prostě někdo nafotil a ty prachy za to dostal. Shakira by je jim myslím sama nedala.
          To je holt umění fotografů no.
          • quartere

Re: Re: Re: Re: konečně...

ne ! Ta fotka (a objevily se ještě další) je z jejich narozenin ! A věděly že je fotí ale tehdy zveřejnily jen tu jednu společnou !! Tyhlety zveřejnily až teď ! Navíc tam byli skoro všichni fotbalisti i Messi !!
            • Re: Re: Re: Re: Re: konečně...

Ale samozřejmě že o tom všichni věděli a všichni to tajili ! To už tak chodí.
              NEJLEPŠÍ FOTKA: http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/20151699/title/guy-des troyed-proximity-photo
            • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: konečně...

No tak potom všichni jak se zdá drž při sobě, že se ty fotky objevily až teďka. Ono toho bylo moc. Ta zpráva prvně s Antoniem a kdyby hnedka byly fotky..... asi i chápu, proč to tak udělali.

No, ale teď jsou přece už spolu vidět všude, ne? Na letišti, na různých akcích apod.
    • quartere

Re: konečně...

http://www.fanpop.com/spots/gerard- pique/images/20098860/title/shakira -pique-first-public-kiss-photo
      • quartere

Re: Re: konečně...

podle Gerardova oblečení (nikdy na sobě nemají stejné oblečení dvakrát)je ta fotka z jejich narozenin,ale zveřejněna byla až teď !!! *15*
  • wauworld

Mě naštvala jiná věc..

...to jak Shakiry bratr málem přejel fotografa,autem zničil chodník a nakonec to video,na kterém to bylo museli smazat :--( ! Ten její bratr mě nepříjemně překvapil -vypadá to že celou dobu Shakiře organizoval život dokonce víc než Antonio ! A teď po něm zaujal místo manažera,protože Piqué je sice sexy,ale moc inteligence zrovna nepobral ! Na druhou stranu Shakira má údajně vysoké IQ,tak by se mohla řídit sama :-) *1*
    • wauworld

Re: Mě naštvala jiná věc..

to bylo to video jak jela od tý učitelky stryptízu ! *15*
      • Re: Re: Mě naštvala jiná věc..

už mě stejně nudí,ať dělá co dělá ! Už šest let neměla pořádnou písničku !!
  • Shakira

Shakira je skvělá!!!Poslouchám ji už od 5 let.
    *3* Shakira je *4* !
    • intoska

Re: Shakira

a kolik ti je?
    • Re: Shakira

Ahojík,nemáš prosimte písničku Objection -Afro punk??,já ji nemužu sehnat!! prosím kyžtak mi ji pošli na mail.
      • Re: Re: Shakira

na namem promin *9*
  • všechno nejlepšííí Shakirko(Šakirkoo:DD) tvoje neeej písen je WAKAWAKA!!!!!!!! i love...<3 prostě hodně zdaru do dalších lét no..:DD *1* *1* slavíš 35, co??
  • Shakira je fakt skvělá, má hustý písničky, na který se dobře tancuje. Trochu mi připadá jako kdyby pocházele z Itálie nebo tak něco.
  • shakira je prostě nej spěvačka mám ji moc ráda krásně spívá a tančímoc se mi líbí píseň aktivia a waka waka *14* *3* *14* *3* *14* *3* *4* *5* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • enrinka

Shakira

Čiao! *3* já miluju tyhle klipy např:loca,waka waka,gypsy... *15* *14*
  • LUCIFIK

JE TO DOBRÁ SPĚVAČKA ale já ji moc nežeru za to moje kámoška Lucie jí má vylepenou po celím pokoji je to prosťe blázen do SHAKIRI
  • 8likeshakira8

Shakira

ja sem obrovsky fanousek shakiri je to muj nej idol posloucham vsechny jeji pisnicky klipi fotky tapety ja sem fanda cislo 1 moje nej pisne :loca,waka waka,gypsi,wherever whenever,she wolf! *14* shakira je nej *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5*
  • Proc milujeme Shakiru

Protoze je nej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit