Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shaki

Shakira je oprvdu fajnová holčinamě se osobně moc moc líbí je perfektní zpěvačka,a moc dobře tančí je ůplně krásná má nádherný oči,vlasi a tělo. Co se týče toho předchozího příspěvku že Shakira onanuje před kamerou tak at se ten kdo to napsal zamyslí nad sebou,přemýšlej předtím než něco napíšeš! Jonak Shakiře moc moc fandím a držím ji palce má krásný hlas a je sama osobě moc krásna. Zatím čauky
  • Shakira je proste najlepšia.Má peknú atletickú postavičku. Páčia sa mi jej piesne .
    Napr.Waka Waka,La La La
  • Shakira vypadá tak na 25 rokov.:-D :-D :-D :-D :-D
  • Piquého urážel fanoušek...

...křičel na něho: "¡Shakira es una puta!"
    (shakira je děv.a)
    • salsahiphop

Re: Piquého urážel fanoušek...

je ! je to tak !!! *15* *15* *15*
  • SHAKIRA JE NEJHORŠÍ ZPĚVAČKA, CO JSEM KDY SLYŠEL *13* *16* *9* *9* *5* *13* *16* *9* *9* *5*
    • Shakira

je skvela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ *13*
  • Jděte na http://shakira.wz.cz/ *3* *3* *15* *14*
  • shakira je výborná zpěvačka i tanečnice *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • Emilidzex
    vše nejlepšííííííííííííííí *3*
  • Shakira

Ahojky! Byla jsem vcera na jejim koncerte! A byla naprosto uzasna!!!!!! Neudelala nikdy ani chybicku!!! Byla proste SUPER!! *14* *1* *3* *3*
    • Re: Shakira

A máš nějaké fotky?? *7*
  • DVD

Ahoj sháním všechna DVD od Shakiry...nemáte je někdo prosím, mám jen jedno starší...ráda bych viděla i záznamy z Holandska...prosím kdo máte ozvěte se...díky Míša *3*
    • Re: DVD

Myslíš videoklipy? Já mám La tortura, Hips dont lie, Dont bother, No a to je myslím všechno a pak mám ještě pár záznamů z koncertů.
      • Re: Re: DVD

Ahoj no klipy mám úplně všechny, které natočila, ale sháním spíše zýáznamy z koncertů...mohla bys mi je teda poslat???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší