Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanula14

Narozky

Vše nej nej *3*
  • ...a Gerard Piqué 25 let..
  • jdete na www.osobnosti.cz, do vyhledávání zadejte Shakira a máte super fotky, diskografie, zivotopis atd... *4* *3* *5*
  • To jsem zase já *3* tentokrát bych chtěla, abyste hlasovali pro jednu písničku od Shakiry !!!! *4* *14*

a) Waka waka
    b) Whenever whenever
    c) Loca loca
    d) La la la HLASOVÁNÍ ZAHÁJENO *3* !!! Vaše fenečka
    • Fenečko proč by jsme to měli dělat??!! Udělej si to sama
  • Ivčo, jsi tu? *15*
  • shakira je proste suprova to jak se umi pohybovat je uplna bomba a taky ji to moc slusi *14*
  • marek2
    Také se přidávám ke gratulacím i tu na českém portálu. A Shaki jistě vám všem hrozně moc za vaše milá, krásná, osobní a úžasná přání děkuje! :-)
    Zde se můžete kouknout na další oficiální přání z celého světa. Příjemné pokoukání i poslech. Některá jsou opravdu senzační a originální! :-)

http://www.shakiramedia.com/news/detail/1068
    • no když si Čech,tak proč ne ! *1* *1* *1*
  • Nej zpěvačka na světě

Je to snad nejlepší zpěvačka na světě! Má úžasný písničky. Třeba Hips don't lie nebo La tortura! A navíc má hezké jméno!
    • Re: Nej zpěvačka na světě

Jo, Hips don´t lie a Whenever Whenever jsou moje NEJ písničky! *14* *14* *14* *5*
  • Shakira je sexiiiii. Mojí mámně se taky líbí.
  • shakira je coolll coooolll cooooolll je supppeeerrrr mam rada shakiri shakiru waka waka a další!!!!§ *3* *14* *4* *5* *4* *4* *4* *4* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit