Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sexbomba.
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Shakirou nebo jestli máte někoho lepšího a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    tady je odkaz....
    www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez

A tam jsou i pokyny
  • shakira- mame ta velmi radi si super spevacka obdivujeme ta ...moja sesternica vanesa sa od teba naucila vela napr.tancovat presne tak ako ty strasne ta obdivuje...
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    prajeme tebe aj tvojmu dietatu vela zdravicka a stastie aby bol taky talentovany ako ty

P.S. Mame ta radi a dufame ze budes pokracovat dalej vo svojej kariere *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Všechno nejlepší Shakiro =D si nejlepší tanečnice. ;-)
  • Zajímalo by mně, kde Shakira nechala tmavou kůži a černý vlasy, když její matka je z Kolumbie a fotr z Libanonu myslim, že mix araba z latinou vypadá trochu jinak. *12*
    • toto se mi také zdálo zajímavé... doma se mě ptali, odkud je. Ale jen v souvislosti s písničkou Waka Waka. Později jim to musím vysvětlit. Vědí akorát to, že je malá. Nic víc.
    • tak tmavý vlasy má jen je má přebarvený ne?
      • dnes už je asi ani přirozeně nemá tmavé....její skoro 35..nabarvená je a kůže jde odbarvit taky...ten její bratr je dost tmavej..
        • marek2
          ...ale také se u ní mohli projevit jinak geny, že ano. Podle úplně nejstarších fotek, kdy Shak byla vážně moc malinká, to na nějaké barvení kůže nevypadá, to jakože fakt ne. Není MJ.
    • marek2
      Přiroda si prostě jen umí vyhrát.

Dnes se říká, že např. ve Francii jen těžko narazíš na rodilého Francouze - myšleno dle vzhledu. Nebo když použiju tvůj slovník, tak v jiné než "nebílé kůži".
  • jatak miluju shakiru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wauworld

Puta ? Je !!!

...a to čím dál víc ! To co předváděla s Piquém na podiu už bylo příliš ! Ježiši ta ženská v sobě nemá kousek studu ! To snad ani není ženská to musí bejt chlap !! To co je u těhle Španělů tanec,je ve zbytku světa dávno za hranicí prostituce !
  • Vlasy

Ahoj, viděla jsem videoklip Rabiosa a chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nevíte jaké má teď Shakira vlasy.Tam je jenom někdo s hnědýma vlasama a já nwm jestli tam shakira vůbec je. Díky za odpověd pls napište na e-mail beatkasoborova@seznam.cz
    • marek2

Re: Vlasy

Ahoj, v klipu měla samozřejmě paruku. A určitě se ve svém vlastním klipu objevila. Na krátko střižené vlasy teď rozhodně nemá.
      Včera ji zrovna vyfotili na letišti spolu s Gerardem, takže její vlasy vypadají oden starší než tyto:

http://www.shakiragallery. com/album/details/5654
      • wauworld

Re: Re: Vlasy

k tomu lze doplnit že má prodloužené vlasy...Minulý rok na Wimbledonu je měla kratší a za měsíc při natáčení o hodně delší..O den starší ? To znamená o necelý milimetr delší :-) !
        • marek2

Re: Re: Re: Vlasy

:-) !
  • článek pro Newsweek atd.

Ahoj všichni fanoušci Shakiry,
    jsem ráda, že se objevil někdo, kdo to tu chce rozproudit. O Shakiře je novinek stále dost, i když o ní momentálně není v ČR slyšet.Poslední největší novinkou je asi to, že Shaki napsala článek pro časopis Newsweek o své nadaci a pomoci chudým dětem. Taky tam hodně píše o sobě a svém dětství. Pokud si ho chcete přečíst celý (a přeložený!) a zjistit všechny ostatní novinky a informace, koukněte na moje stránky: www.shakiramusic.estranky.cz

Budu ráda, podporujte Shakiru, jak můžete... *14*
    • marek2

Re: článek pro Newsweek atd.

Ahoj, jsem staršně moc rád,že sem zase konečně někdo napsal. A navíc takovou bombu,jako je tvoje info o Shakiře. Strašně moc díky za ten článek,je absolutně suprovej a hrozně zajímavej,dověděl jsem se tam o Shakiře a tak hodně novejch věcí.A to muselo dát strašnou práci,to celý přeložit,že jo?A tvoje stránky jsou taky strašně suprový. Už jsem si je založil do svých nej a určitě je budu denodenně navštěvovat,lepší jsem fakt neviděl. *4*

Jo určitě, podporujte Shakiru!! *14*
  • marek2

Novinka o Shaki

Shakiřina osobnost byla nedávno zneužita k trestnému činu. Byla propagována jako hlavní hvězda falešného koncertu,který měl před asi dvěma týdny být. Tento podovod odhalila Washingtonská policie ve městě Beaverton. Za lístky na tento údajný koncert lidé dali i 230 dolarů. Policie nyní pátrá po 24leté Olze Antropové,která tyto lístky prodávala společně s dalšími předměty k tomuto koncertu v hodnotě 5000 doalrů.Ty byly pořízeny v městském obchodu LazerQuick.Podle posledních zpráv již byla chycena a nyní čeká na výši trestu.A místní policie se snaží najít a pomoci těm lidem, co si již tyto lístky koupily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit