-
Shakira je nejjj
Shakira je nejnej *1* !!Je to tady fakt dobrý!Je tady hodně fotek!Nevíte kde si můžu stáhnout její songy?Hlavně Oral Fijacion vol.2?Písejte!!! *15* *14* *1* *14* Díky -
ahoj miror, no tak piesen z dirty dancing2 sa volá "Hips don´t lie". Pôvodne ju naspieval Wyclef Jean s Cladette Ortiez, ale neskôr zatelefonoval Wyclef Shakire, a požiadal ju o naspievanie novej verzie. *3* *1*
-
úžasná
Shakirka, můj miláček :o), ne fakt, moc pěkná baba, ale hlavně dělá úžasnou hudbu, ty její dvě nový cd jsou prostě úžasný, nádhera, něco takového jako je Día de enero se hned tak neslyší. Ale stejně mám asi pořád nejradši - Bruta ciega sordomuda torpe traste y testaruda...však to znáte *1* -
..do 4Ocítky se s ní Gerard rozejde..
-
-
A ty budeš navždy mladý/á? *8*
-
-
trapka
Shakira= ta NEJvětší trapka na světě!!! Pane bože, to snad ani NENI ČLOVĚK!!! *16* *5* -
fuck off majda, rada by som videla teba ako vypadáš a aká trapka si......shaki je perfektná umelkyňa a skvelý člověk s obrovským srdcom......
-
Shakira
Jseš nejlepší Shakiro!! *3* -
Sgvěká spěvačka! *3*
-
Shakira je hrozná zpevacka její písnicky se mi nelíbí
-
-
Kvôli tomu že sa ti Shakirine pesničky nepáčia to neznamená že je hrozná spevačka *10* *16*
-
-
Omlouvám se,Shakira je dobrá a hezká zpevacka
-
-
tak co líbí se ti shakira nebo ne l..........r
*8* *11*
-
-
-
-
Omlouvám se sally překoukla jsem se ta Majda má asi mozek jako brouk když tohle řiká čůůůůůůůza *16*