Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, tady vás ale je. Tak pište, ať se to trochu hýbe..... *3* *14* *4* *5* *9* *1*
  • Ahojky lidi Shakira bude 3.března 2007 v Praze v Sazka Aréně, více na www.sazkaarena.cz ahojky
  • pořád tlačí

Vypadá dobře!Ale,co ten zpěv!Mě připadá,že to ze sebe tlačí. No,nevim,jak vám !Ale dá se poslouchat to jo. *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=8lLjDQfnvWk .......lidi, když půjdete na tento odkaz, tak tam najdete její čupr skvělou písničku... your embrace .... ale jinak je skvělá stránka, kde najdete všemožné videoklipy svých oblíbenců i filmů atd.. www.youtube.com *1* *1*
  • Je docela dobrá!

Je docela dobrá, ale má klučičí hlas. *13* Má hezký písničky. *5* Ráda je poslouchám. *14* *14*
  • Měla tmavé vlasy...
    http://www.shakiragallery.com/albums/1/jeugd/photoshoots/pic_04.jpg
    • to víme dávno....Snad sis nemyslela že je přírodní blondýna !!!!!!!!!!!!! *1* V Kolumbii žádné přírodní blondýny nejsou..Všechny jsou spíš přirozeně černé
  • Shakira is the very best

no Shaki je ůůpe nej nej nej bestovnější...týýjo no a zitra 3.3. jedu na jeji koncert do Praglu *3* *14* wow no hej mega moc uuupe nejvic se těšim.... *14* *1* nemužu tomu fuurt verit ....no postěěě SHAKIRA 4EVER *4* *3* *14* *14* *1*
  • Video

Kdo z vás byl v sobotu na Shakiře a rád by si její koncert připomněl, tomu nabízím asi 22 minut záznamu v sestřizích na SVCD. V případě zájmu pište na W.Kid@seznam.cz
    • Re: Video

Ahoj,měl bych zájem o záznam koncertu. Jestli by jsi byl tak hodnej a poslal mi ho dík Mirek *4*

MÁÁÁÁÁM ZÁJEM!!!!!!! *15*

Ahoj mám taky zájem o to video, tak jestli by to šlo... *1*

Mám zájem o záběr z Prahy 3.3.07 *15* *15* *15*

Ahojík mám zájem o ten záznam...pošli mi info prosim na michaelax@volny.cz
  • Happy Birthday-Arabka+římskokatolička narozená v Kolumbii+Latinské jméno+a Jihoamerický milenec.asi menší chyba
  • Vite ze Shakira je tehotna?je v 7 tydnu
    • Že s tím fotbalistou otěhotní mi bylo jasné už skoro před dvěma lety !!
      Nikdo ji holt nebyl předtím dost dobrej,a teď už je dost stará,takže to bylo jasný !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit