-
Lidi, tady vás ale je. Tak pište, ať se to trochu hýbe..... *3* *14* *4* *5* *9* *1*
-
Ahojky lidi Shakira bude 3.března 2007 v Praze v Sazka Aréně, více na www.sazkaarena.cz ahojky
-
pořád tlačí
Vypadá dobře!Ale,co ten zpěv!Mě připadá,že to ze sebe tlačí. No,nevim,jak vám !Ale dá se poslouchat to jo. *4* -
http://www.youtube.com/watch?v=8lLjDQfnvWk .......lidi, když půjdete na tento odkaz, tak tam najdete její čupr skvělou písničku... your embrace .... ale jinak je skvělá stránka, kde najdete všemožné videoklipy svých oblíbenců i filmů atd.. www.youtube.com *1* *1*
-
Je docela dobrá!
Je docela dobrá, ale má klučičí hlas. *13* Má hezký písničky. *5* Ráda je poslouchám. *14* *14* -
Měla tmavé vlasy...
http://www.shakiragallery.com/albums/1/jeugd/photoshoots/pic_04.jpg -
-
to víme dávno....Snad sis nemyslela že je přírodní blondýna !!!!!!!!!!!!! *1* V Kolumbii žádné přírodní blondýny nejsou..Všechny jsou spíš přirozeně černé
-
-
Shakira is the very best
no Shaki je ůůpe nej nej nej bestovnější...týýjo no a zitra 3.3. jedu na jeji koncert do Praglu *3* *14* wow no hej mega moc uuupe nejvic se těšim.... *14* *1* nemužu tomu fuurt verit ....no postěěě SHAKIRA 4EVER *4* *3* *14* *14* *1* -
Video
Kdo z vás byl v sobotu na Shakiře a rád by si její koncert připomněl, tomu nabízím asi 22 minut záznamu v sestřizích na SVCD. V případě zájmu pište na W.Kid@seznam.cz -
-
Re: Video
Ahoj,měl bych zájem o záznam koncertu. Jestli by jsi byl tak hodnej a poslal mi ho dík Mirek *4* -
MÁÁÁÁÁM ZÁJEM!!!!!!! *15* -
Ahoj mám taky zájem o to video, tak jestli by to šlo... *1* -
Mám zájem o záběr z Prahy 3.3.07 *15* *15* *15* -
Ahojík mám zájem o ten záznam...pošli mi info prosim na michaelax@volny.cz
-
-
Happy Birthday-Arabka+římskokatolička narozená v Kolumbii+Latinské jméno+a Jihoamerický milenec.asi menší chyba
-
Vite ze Shakira je tehotna?je v 7 tydnu
-
-
Že s tím fotbalistou otěhotní mi bylo jasné už skoro před dvěma lety !!
Nikdo ji holt nebyl předtím dost dobrej,a teď už je dost stará,takže to bylo jasný !!!
-