-
Dotaz pro znalce *3* ,nazpívala něco od sk. Metallica-Nothing else matters??
-
-
No, zpívá tu píseň v Sale el sol tour. Takže by se dalo říct, že ano. Ale nijak to nebylo vydáno ani jako singl, ani nic podobného. Jen zpívá kus této písně. Takže asi tak. :))
-
ne..
-
-
Ta má teda odvahu !!!
Fandit Piquému na fotbale,potom co tam fanoušci před několika křičeli že je děvka ! *1* -
-
Re: Ta má teda odvahu !!!
několika měsíci..
-
-
jyrfdy6u
ja ju nepocuvam -
-
Re: jyrfdy6u
nechtel by semnou nekdo vite co............ a k tomu chodit se mnou?? piste mi na mail krasavci prosim jsem volna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
chyba
nehrála náhodou i v Kouzelníci z Waverly Place??? *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: chyba
ASI NE ! Ale dokonce prý chodila i s Messim ! Před několika lety spolu byli v kampani UNICEF !!! *15* -
-
Re: Re: chyba
Malá oprava, malou roli si tam zahrála a společně se Selenou Gomez si zazpívali úryvek z písně Gitana.
A co se týče Messiho..to novináři myslím zatím nepotvrdili a nikdo z dvojice Shakira/Messi také ne. Takže asi tak.
A jinak v nadaci UNICEF působí si myslím dost nejrůznějších žen a mužů. -
-
Re: Re: Re: chyba
s piquém to taky potvrdila až po roce tak co ! Jen je zajímavé že to nepotvrdila s Nadalem,protože to bylo taky dost jasný tohleto !! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: chyba
Hoho, tak to jsem zvědavý, koho vytáhnete příště. Myslím že dalších 1x tisíc mužů by bylo rádo na tom samém místě, kam tak žhavě některé ostatní, teď Nadala, strkáte. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chyba
ty taky jo ? S Nadalem chodila v roce 2009,když už !!! *15*
-
-
-
-
-
-
Čau děcka :o)
Shakira je žůžo *1* -
Shakira je nej. nej.
Shakira je moje nejoblibenejsi zpevacka a pisi o ni i referat
*4* -
-
Re: Shakira je nej. nej.
kdybyste kdokoli měli písničku Objection Afro punk,prosím pošlete mi ji na mail..nemužu ji sehnat už jsem zoufaláá
*9* -
A jakej??už jsem o ní taky měl! -
to je pravda -
-
Re: Re: Shakira je nej. nej.
Absolutně souhlasím *4*
-
-
-
prodám cd
zdravím všechny
měla bych na prodej reklamní cd Shakiry, jsou tam tuším tři písničky, interview s ní, nějaký obrázky...levně prodám- kdyby měl někdo zájem, ať už o jakékoli info k tomu cd nebo rovnou o koupi, ať se ozve na můj mail -
shakira
shakira je nej klip wherewer ... je nej -
-
Re: shakira
to je fakt! a videla jsi shakira parody?
-
-
Její muzika mi nic neříká, musí se však zdůraznit, že je to roztomilá sexy kun*ička. Hrozně se mi líbí ty její malé slaďoučké kozičky. Prostě kráska.
-
-
Šek panebože jak to mluvíš!!?? K*n*i*k* a. K*z*č*y
-
-
Nevíte
lidickynevite nekdo kde se daji koupit shakiriny ceda Peligro,Magia a Dondé Están Los Ladrones?v zadnym obchode a na intosu sem to nenasla *7* -
-
Re: Nevíte
Donde Estan los Ladrones se dá sehnat skoro v každým větším obchodě s Cdčkama. Teda aspoň tady v Praze. Magía a Peligro vyšly tuším pouze jako LP, a ještě k tomu se prodávají akorát v Jižní Americe. Samozřejmě asi by se to daolo nějak nechat dovézt, nebo už to možná i někdo dovezl, já teda ale stejně nemam gramofon, takže nevim...
-