-
...
holky ja jsem ho videla ale on je tak krasnej mam jeho podpis zaramovanej jo a jmenuje se tu naka holka katka??? ja mam totiz jeho podpis se jmenem katy tak kdyby neco ju *4* *4* -
Re: shayneíííííííík
hele nerikaj ti blesku? asi jo co vdyt on uz s ni chodi jak dlouho a tys na to prisla az ted jo no tak to fekt dobry *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: ???
jo no tak to bylo dobry jinak co e to za holku co jsi ji to napsala??? jinak ja jsem jimi a ty??? -
Re: Re: shayneíííííííík
proc jedno? a proc ze sebe delas tak namyslenou holku?? no ale ty si myslis ze ti ho posle jo no tak to si na tebe tak vzpomene *15* *15* *15* to by musel bej padlej na hlavu -
Re: ilujuuu
no jo o nekom bych mozna vedela a proc ?? to ti nestaci kdyz si ho vyfotis nebo co no ale stejnak o nekom bych vedela *4* *4* -
Re: Shayne Ward
jo no tak to s tebou souhlasim on ma hezkej hlas a je super ale je v nem urcite i neco vic urcite uznas *3* -
Re: miluju ho
jo no tak to jsme na tom asi stejne on je ten nejkrasnejsi kluk na svete skoda ze nezije v CR ale v anglii to je fakt blbi ale i tak no reknete holky nemam pravdu? urcite se mnou nekdo souhlasi
*14* *14* *14* *8* *8* *8* -
Re: fffffffffff
jo jasne johnny depp je sice hezkej ale jen ve filmu piurati z karibiku ale shayne ward je hezkej porad vis tak se trosku zamisli devenko a on nemuze bejt teplous kdyz ma holku tak teda fakt nevim jak ti to teda mysli no spis nemysli ze jo asi tak to bude -
Ashley
here shayne ward's girl, and too much hello and she wanted would to you are came to us on call.thank you and bye..:-) *7* -
mia
upe klasssnej cukrousek fssk ?!!:-* my love shayne miluju te faak moc akorat ze nemuzu te mit ale bylo by to kraasny bej s tebou *14* *14* -
Shayne Ward
Ahoj,hele nemá někdo z vás email na Shayna Warda,ale aby byl pravý pls *4* -
Re: Heyyyy!!!!!
my už sme se ale přestali hádat tak příště radši bud' v obraze *15* -
Heyyyy!!!!!
Jako lidi musite se hadat?! přestante vy idioti *5* jako tady ma byt jen ten komu se shayne libi bud ve zpevu nebo tak jako mnam ta jeho postava *4*, noooo shayne je fakt senzacni, ale jako pekne ste me nastvali ze ste tedkom do toho zatáhli Johnnyho Deppa!!!Johnny je uplne nejlepsi *14* a nemuzete ho do toho tahat, protoze on je herec a ne zpevak!! a je to vyborny herec a N-E-N-Í T-O Ž-Á-D-N-Ý F-E-T-Á-K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
Re: ???
Jako sorac ze se sem pletu, ale hele jako neurazej Johnnyho, protoze ten je best *14* Shayne ward je ale faaakt sexy typek s krasnym hlasem *14* -
Re:shayne
já asi mluvim s jinou osobou...a máš recht si jiná ale smát se ti kvůli tomu nebdu..nejsem taková za jakou mě považuješ!!! *4* *8* *15* *4* *5* -
Re: fffffffffff
To nemusi ale znamenat ze umis zpivat, to vis ve sboru te kazdy prerve. A ja hrala na kytaru a ze bych vyspivala to co Shayne se rozhodne chlubit nemuzu. Pokud mas rada Deppa, tak jdi na jeho diskuzi. A neni jediny kdo vrazil penize do operace-myslim ze by to udelal kazdy, hold on mel smulu, ze tu nemoc melo jeho dite. *3* -
Holky,holky
Holky, ze vas to bavi takhle se hadat. Myslim si, ze kazdy zde muze vyjadrit svuj nazor. Ale je pravda, ze pokud mas averzi na Shayna, tak nemusis hned kvuli tomu odsuzovat jine lidi. Kazdy ma rad toho sveho. A misto toho,aby si tu clovek na diskuzi precel nejake novinky, tak akorat cte jak se hadate!!! *13* -
shayne
jojo.nechme toho .tobyl jen úlet *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: TY KRÁVO
jj už mám email a niky tobě to nikdo neuvěří tak si dělej falešný iluze a Prskavko dik žes mě poučila... *15* *4* *3* *1* *1* *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: TY KRÁVO
jasný Prskavko mě to neva.. *3* *4* ale jestli toi nevadí tady madam že ji Shayne podvádí se svou pětiletou láskou Faye..promin' niky ale asi ho to s tebou už nebavilo a já se ani nedivim... *15* *1* *1* *3* *4* každýmu se Shayne líbí (myslim holkám) ale žádná z nás s ním nechodí na český stránky asi Faye nechodí... *15* *4* *3*