Přejít na výpis diskuzí

Shayne Ward

OSOBNOST 31.12.2006 
191 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ???

no já s toho blbce vyrostu ale ty už blbcem zůstaneš *5*
  • ???

JO TY KRÁVO MĚ MŮŽE URAZIT JENÓM INTELIGENT A POKUD VÍM TY INTELIGENT NEJSI.A TADY JE STRÁNKA SHAYNA WARDA A
    NÉ JOHNYHO DEPPKA BĚŽ SI SNÍM DO PRDKY
  • Re: Plakat

tak si kup ještě 1 časák *5*
  • Shayne Ward

On je tak super!!!já ho šíííleně zbožnuju fakt hezkej přímo krásnej a ten hlas!!!
  • Plakat

Ahoj, jsem fanynka Shayna, a ted je v Bravo girl jeho plakat, je tu prosím nekdo kdo má treba dva, nebo proste by mi ho prodal, daroval, nebo vymenil? predem dííky *3*
  • Re: shayneíííííííík

hmm to moc zkažena legrace neni v tehle diskuzi je to napsany už asi 10x,a le i kdyby byl single, tak si myslim, že nam vsem to muže bejt jedno, jinak ted sem mu napsala o autogram tak doufam, že mi ho posle *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Plakát

jj ja to bravo mma a fakt zuuupa plakat, shayne is neej, *14* *14*
  • Re: ilujuuu

ahojky myslim, že zadar je asi nedava nikdo *1* *1* *1* *1* *3*
  • Plakát

Kupte si Bravo girl je tam jeho plakát
    On je tak krásnej !!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: shayneíííííííík

sem hezčí *1* *1* *1* *1* *1*
  • shayneíííííííík

i když vím jak ho milujete(ja ho miluju tež), tak wam zkazim legraci. chodí s holkou, která se jmenuje FaYE McKeever *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14*
  • ilujuuu

ja ho miluju newite o něko kdo dava za dara jeho plagaty?
  • Re: fffffffffff

a já zase zpívám ve školní kapele a ikdyž nevim jakej je v tom rozdíl v 5 letech sem vyhrála rozhvězdy pro hvězdy teda když to ještě dávali. a dívala sem se na diskuzi o tom tvým deppkovi a ty tam nejsi.. takže jestli sem lezeš jenom proto abys sem kydala špínu tak sem radši ani nelez ty nikolo!!§§
  • Re: miluju ho

ahojkyy ja ho taky miluju upe nejviic, upe te chapu !! on je neuveritelne sexy a the best *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miluju ho

shayne ward je kwásnej kluk *14* *14*
    nevím jestli ho někdo z nás miluje víc než já *4* .má nádhernej obličej ty miny fousky *14* . ale to ještě nejsou pořádný . to jsou jenom takový začáteční *14* *14* *14*
    já ho prostě miluju *4* *14* *4* *14* *14* *14*
    a to bříško *14* *14* *14* *14*
    a ty kwásně přiměřeně chlupatý ručičky *14* *14* *14*
    má prostě sexi tělo a hlas *14* *14*
    usínám při pohledu na jeho tvář
    a při jeho písničkách *14* *14*
    prostě jsem v tom až po uši moc ho looooovuju *14* *14* maxi *14* *14* *14*
  • Re: sue

ahoj, Shayne nekouří a má přítelkyni Faye, jsou spolu 4 roky *3*
  • Re: sue

jmenuje se Faye Mckeever.
  • a

Tak to tedy nevím jestli má Shayne holku a nebo jestli kouří.Popravdě taky se mi líbí, je to prostě super kluk a fajn zpěvák. *3* *14*
  • fffffffffff

já ti řeknu co johnny udělal *8*
    jeho dcera měla závažnou infekci břicha byla na tom tak vážně že byla v nebezpečí života a on té nemocnici kde se léčila dal 36 milionů za to že jí uzdravili.a taky posílá peníze do afriky *3*
  • sue

nemusíš mě hned urážet *9*
    já sem ti nic neudělala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší