Přejít na výpis diskuzí

Shayne Ward

OSOBNOST 31.12.2006 
191 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fffffffffff

na tohle mě nenachytáš děvenko *5*
    jestli chceš urážet druhý tak se nejdřív nauč vzory drogy se píše tvrdý y *1* *1* *1* *1* *1* *15* *8* *9*
    ty si myslíš že jsem tak blbá ,že ti skočím na to že johnny fetuje *7* *7*
    zamysli se nad sebou *13* *5* *13* *5* *13* *5* *13* *5* *9* *5* *5*
    johnník je nnnneeeejjj *14*
  • Re: fffffffffff

to tak ty nevíš
    že bere drogi jonny deep *13*
  • Re: sue

ne nekouří ale holku má takže máš smůlu *1*
  • sue

a jakou *7*
  • fffffffffff

vím o něm všechno na zpamět
    a vůbec mi nevadí že bral drogy atd.
  • fffffffffff

nech johnníka na pokoji *5* *5*
  • Re: sue

já akorát vím že má přítelkyni
  • fffffffffff

já chodím na klavír ty krávo
    a zpívám ve zboru *5*
  • sue

ahoj nevíte jestli shayn kouří a má holku
    *7* předem dík za odpověd *4* *4* *4*
  • Shayne Ward

*3* zdravím všechny fanynky Shayna Warda.Jen tak ze zvědavosti jsem si přečetla tuhle diskuzi *13* O Shaynovi vím ještě před vystoupením u nás, ale musím Vám říct, že je to fakt bombastický frajer!!! Mám obě cédečka v autě a nic jiného taky neposlouchám *14* No nicméně bych chtěla reagovat na tu Nikolu co sem píše *13* s těma jejíma názorama usuzuji, že je to zakomplexovaná kačena.Takové kecy, které tu vede ona by ze své pusy nevypustila ani má 9letá dcera!!!! Snad dospěje a bude brát názory ostatních *9*
  • shayn:)

shayn je supéééééééééééééééé r:) *14* *14* *14*
  • Shaynek

Shayne is super and beautiful.... *14* *14* *15*
  • Re: Re: Shayne is the best

ja si ho poustim taky každej den , je proste the best *14* nejvic miluju ty jeho ječáky třeba v pisni Breathless to je upe BOMBA *14* *1*

ty bys neuměla zazpívat ani jedinou notu!!!!! *16* *8* *10* *5* to by znělo jak prskání do mikrofonu s rovnátkama!! *15* *1* *1*

ježiši ty seš taková dilina a vůbec už sem radši nelez a nevtírej sem toho svýho deppku jak NIVEA.. natočil filmy no a co??????? pro svět nic neudělal!!!!! Shayne aspon přispívá na charitu ale ta tvoje deppka jen točí filmy. *5* *16* *10* jo a ještě něco Shayne dělá pro spousty fanynek!! třeba když se něco stalo a já z toho byla smutná pomohl mi jeho singl No Promises!!!

jo nikolko každej má jinej názor.. *7* a jestlipak zase ty víš že jednu dobu byl ten tvůj depp úplně na dně a bral drogy *7* *1* *15* .. jo a jak si říkala že Shayne je teplouš tak to vůbec není pravda a jestli to máš za svých informací tak hrůza pomyslet kdybys jednou byla redaktorkou nějakého časopisu to by se vykládaly samý lži!! *15* *1* a ještě jedna připomínka : Shayne Ward je nej!!!! *14* *14*
  • Re: Shayne is the best

tak v tom se schodnem my ho žerem společně se sestrou každej den musim poslouchat aspon dvě jeho písničky jinak pro mě ten den skoro ani nemá smysl.. *14* *14* a poprvý sem ho taky viděla v X-Factoru v česku a tam sem se do něho zabouchla *1* *14* *14* *14* jo a všechny kdo tohohle zpěváka taky milujou zdravim a naopak těch kdo si myslí pravej opak říkám vymaštěnci s hudebním hluchem..!! *3* *1* *1* *15*
  • Re: Shayne is the best

Hojky adelko mas pravdu je upa sexy takovyho chlapa mit tak mi nic nezchazi............sem do nej taky blazinek upa ho zboznujuu a ty jeho oci fakt neco uzasnyho......skoda ze se jich fakt rodi jen malo a jeste v jinych zemich nez v CR *9*
  • Re: Re: Re: Datum narození

http://www.bookfayre.cz/exec/books/ item/9780752885643.html *3* jako chtela sem ji fagt ze jo ale za sedum stovek asi *13* ee *4*
  • Re: Re: Re: Kritika Breathless

Super jsi sni vytřela ;-)) *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit