Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to vera

hl, me to z cesky mistnosti vykicklo... tak dneska budu v kanadsky, ok ? *7*
    • Re: to sipulka

dovbre tak dnes vecer ta cakam v kandskej miestnosti *5* *1* , p.s. mozno , ze tam bude aj jordie so sidom *14* *14* *14* *14* *15* *15* *4*
      • Re: Re: to vera

*1* *4* echm... ja se mocinky omlouvam, ale ja dneska jedu na to soustredeni a prijdu tam az v pondeli... ja nevim, jak to bez naseho kecanicka preziju *7* sem nervní už teď *9* *1* *14*
  • Prostě Sid!!!

No... Sid je prostě bááááááááááájo, je fakt krásnej (to mi nevyvrátíte) a... Prostě dokonalej... Miluju hokej a SIda na něm nejvíc... :) Je přirozeně krásnej a to se přece cení, ne? :D *14*
    • Re: Prostě Jordie

ahoj lenyy , nerada ti kecam do tvojoh idealn typu , ale co taky jordie staal ten sa ti nepaci ???? hmmm , taky krasne j chlap , dokonca krajsi od sida *5* *3*
      • Re: Re: Prostě Vinny !

tak když už ste u toho hodnocení *1* mě přijde úplně nejkrásnější Vincent Lecavalier - to je prostě absolutní krasavec *14* Ale ani Sidney a ani Jordie nejsou špatný *1* *1* *1*
        • to sipulka

Cau , mrzi ma ze ste to vcera prehrali s nami , ale my sme nutne potrebovali vyhrat nad vami , koli stvrtfinale , takze na nasej strane je to dobre *1* , inak dnes budem na chate napr sa tam mozme stretnut po hokeji cze can *3* *7* , p.s.
          Ked uz s tymi hokejistami , nooo *7* vinny je najkrajsi , to s tebou suhlasim *15* *1* , ale podla mna je jordie krajsi jako sidney *5* , neviem preco ale v posl;lednom case mi sid pripada jako pajac *1* *5* *9*
          • Re: to vera

ok, tak já tam po hokeji přijdu - drž nám palce, potřebujem 1 bod ! Já to Němcům přála to play off, ale nechci, aby tam šli místo nás *1* *14*
  • to vera

tak uz tam cekam *14* my sme ty usany porazili oh yeah *14*
    • Re: to sipulka

cau , sorry , ale dneska nebudem na tom chate , pretozxe bude hokej can alias svk , a musim sa naucit na zajtrajsie 2 tazke testy , a za jtra tu tez nebudem , bo idem k babke , ale v piatok vecer sa tam urcite ukazem *1* *1* *1* *15* uz sa neviem dockat

ja mam v patek vecer krouzek, tak nevim, jak to budu stihat, ale snad jo. Kdybych prisla pozdejc, tak se pls nediv *3* *14* *4* *1*
  • to vera

hl, ja nevim, esli tam dneska budu... kamaradka ma oslavu a nevim kdy se vratim... a mozna ani neuvidim cze - usa *9*
  • hlasujte !

Ahojky lidi, Crosby se dostal mezi 100 nejvlivnějších lidí světa - nechcete ho podpořit ? Zatim je tušim na 6. místě, což je dle mě dooost dobrý, ale každej hlásek ho může dostat ještě dál ! *5*

odkaz: http://www.time.com/time/specials/2007/time100walkup/article/0,28804,1611030_1610841_1609923,00.html

(PS: do ničeho vás nenutim, ale esli chcete, tak hlasujte)
  • to sipulka

Sorry , ze som sa neozvala skor ale mala som na compe virus , takze dnes budem na icq .com v tej ceskej miestnosti , takze keby si sa chcela porozpravat o vselijakych pikoskach tak mozeme chodit rec *3* *1* *4*
    • Re: to vera

*1* no, já mám taky zavirlej počítač (teď píšu ze školního kompu...), ale taťka mi ho spravil na nějakou přechodnou dobu, takže tam budu mít jenom interent, takže snad dneska nebo v pondělí se tam konečně objevim... Já už mám úplnej absťák *1* *1* *1* Už se těšim *3* *1*

cau *1* som rada ,ze to uz mas v pohode , inak ja som kazdy den na tom chate , takze sa tam potom mozme stretnut *5* *15* *1*
        inak mam aj dost vela interesting noviniek *14* *15*
        • Re: Re: Re: to vera

Neeee, pikatní novinky ? HEEELP mno, ten můj počítáček je eště pořád zavirovanej !!! Možná tam přijdu možná dneska - z počítače kamarádky. Nevim, esli odolám lákadlu "pikantních novinek" *1* Tak snad dneska *1* *3* *14* *7*
          • Re: Re: Re: Re:to sipulka

cau , ani si nevies predtavit , ze aka som smutna , zistila som , ze sid mal cez letny prip kemp , kt mali tusim v novom skotsku , halifax , tak mal nejaku milenku *8* *9*
            budem plakat *1* *1* *1* *14* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re:to sipulka

cau to som ja vies co dnes nebudem na chate moxno o 22 00 , pretozee hrame s norskom , inak o 14 15 hra kanada s nemeckom , inak aj army hraje na ms , inak cula som , ze cr vyhrali nad bieloruskom 8 2 , takze gratulujem , inak je to dost mozne , ze sa stretneme v osemfina skupine sr alias cr , uz sda tesim , face to face , inak dnes budem na chate o 22 00 *14* *14* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re:to vera

verko - me funguje pocitac ! *1* joooo a ten Sidney me teda pekne nastval *10* jak si to jako predstavuje mit v 19-ti nejakou holku ? *1* dyt je na to este mladej *1* jo, a cekam na chatu *4* *1* *1* *5*
  • chat... - to vera

hl, me to nechce pustit do naší oblíbený místnosti... nevíš proč ? a kdy mě to tam třeba bude chtít pustit ? všechny ostatní místnosti mi fungujou kromě tý jedný... sry...
    • Re: chat... - to sipulka

naozaj neviem , ze preco sa ti tam nejako neda dostat *5* , ale ak by si sa chcela rozpravat tak by sme sa mohli pozriet aj do inej miestnost , napr . do tej kanadskej *7* co povies *3*
      • Re: Re: chat... - to vera

tak uz je to zas dobry *1* ale muzes nekdy zkusit i tu kanadskou *5*
  • to bondigirl

inak bondgirl , nechcela by si nahodit tu dajaku diskusiu niekedy ??? hmm *15* *1* *1* *3* *3*
  • chat... - to vera

hl, já sem jaxi zapomněla, že du zejtra večer do divadla, tagže tam zejtra nebudu... *4*
    • Re: chat... - to sipulka

ok a inac kedy budes mat cas si nahodit diskusiu o nejakom hokejistovi ??? *1* *7*
      • Re: Re: chat... - to vera

tak třeba v pondělí ve stejnou dobu ? *7*
        • Re: Re: Re: chat... - to vera

dobre , tak ta tam cakam *4* *1*
  • lecavalier

http://www.sptimes.com/2005/03/27/L ightning/Rough_translation.shtml
    tu je kopec fotiek o nom *1* *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit