Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HE´S "THE BEST" !!!!!!

Sid je proste najlepší. Kvoli nemu som sa totalne zblaznila do NHL-ky. O tom ze je najlepsi svedcia vsetky statistiky strelil aj ten najdvolezitejsi gol na olympiade kde zaslohou jeho vyhrala prave Kanada. Proste nechapem co tu riesite ze nevie hrat. On patri medzi najmladsich a ma zasevou asi najviac uspechov. Proste on je skvely, uzastny a aj hlavne strasne pekny :) I LOVE U SID *14* *4*
  • :*

Sidney je hádam najkrajší hokejista NHL *14* *14*

a čo som čítala predchádzajúce príspevky: nezáviďte mu až tak *15* (poniektorí *15* )
  • SID :)

On ma proste dokonale rty *14* *14* *14* jako vsechno *5*
  • Sidney

Je uzasnej, mladej, talentovanej, krasnej a navic hokejista, tak ktera holka by ho nechtela ze jo?? *14*
    • Re: Sidney

Nic v zlom ale musim vam povedat , ze Sidney nie je ani az taky krasny , povedala by som , ze v nhl je ovela viac krajsich chlapov ako su napr . Vincent Lecavalier , Henrik Zetterberg ... sorry , ale to je fakt .
      • Re: Re: Sidney

uznávám, že Sidney není úplně krasavec, ale hezkej je. A k těm hezčím hokejistům... Lecavalier je celkem hezkej, ale Zetterberg se mi moc nelíbí...
        • Re: Re: Re: Sidney

tak to ja bych rekla naopak...Lecavalier je (nic proti ale je to fakt) osklivej ale zetterberg docela újde
          • Re: Re: Re: Re: Sidney

podla mna Sidney Crosby je obycajny smiesny pajac , ktory je na seba namysleny , a to ze je namysleny to viem odtial lebo moja sesternica byva v Pisku a hovorila mi , ze tam raz crosby bol na dovolenke u nejakeho kamarata a chcela si vypitat od neho jednu fotku a podpis a on odmietol a este aj povedal , ze dajte mi pokoj , teraz nie je sezona , co si o tom myslite . No ja si myslim , ze to nebolo od neho velmi hezke .
            • Re: Re: Re: Re: Re: Sidney

Ja si osobne nemyslim , ze by mi zaklamala , pretoze udajne aj bol v Cehach , Aj v Pisku po MS v Rige a to ze je namysleny to nevylucujem , bo ma prachy , frajerky drahe auto , slavu . Ale ja si osbne myslim , ze je vyslovene skaredy , neberte to v zlom , to je moj nazor .
            • Re: Re: Re: Re: Re: Sidney

a to ti nedoslo ze si treba mohla vymejslet??
  • ..

22 cm
  • to vera

prosim tě a když se ti tak nelíbí,tak proč chodíš koukat na stránku o něm a chatuješ o něm-nic ve zlým-*4*nevim jestli je tuctovej..no neni to clooney,ale je hezkej a ve všech interview milej,chytrej a navíc talentovanej..a myslíš,že je to málo?!?Jo promiň ta strašná druhá brada..no co...já mám prdel jak brazílie *15*
    • Re: to vera

Ja si tiez myslim , ze je tuctovy a urcite to nie je ziaden Vincent Lecavalier alebo co ja viem Tom Cruise , a mne sa dokonca nepaci ani to , ze ako vystupuje na tych ozhovoroch , bo mi pripada tak namyslene ako prdel , bo naposledy , keds nim bol interwiev na zapase hviezs v Dalase tak OVI sa ako usmieval a on sa tam tak namyslene tvaril , mimochodom ja hokejistov moc nemozem , pretoze su vsetci namysleny , a jedine o com im ide je mat dokonalu zensku , inak siu robui blbe ucesy *1* *15*
      • Re: Re: to vera

Jo a este som zabudla povedt , ze ak ste boli na tej stranke , t. j. www.sidney360.com , si mozete vsimnut , ze ake ma nechutne velke stehniska *10* a velikansky zadok *1* ako 10 slonov *8* , sorry , ze takto rozpravam m, ale je to pravda . *15* *15* Inac jedine , co mozno celkom ujde na nom je to , ze ma kucerave vlasy , a plne pery , ale na tom tlstom ksichte , to nie je bohvie co , os[pravedlnujem sa za tie moje reci , ale staci sa na neho kuknut *3* co chce on od Evy Mendes , ked ta si moze vyberat *1* *1* urcite nie jeho *1*
        • Re: Re: Re: to vera

som zabudla dodat...ty stehna a zadek má od hokeje..to bude mít i ten tvůj "hokejovej polobůh"..to je skoro stejný jako by jsi o sprinterovi řekla,že má na tvůj vkus moc vypracovaný stehna...*13*holt sport nejen dává,ale i bere..a myslim,že on ze svého svalově vyvinutějšího pozadí a nohou asi neskáče dva metry vysoko... *4* pa
          • Re: Re: Re: Re: to vera

cau bondgirl , nasla som o Crosbyn 1 video na tejto stranke http://kdka.com/video/?id=24776@kdk a.dayport.com
            Inac co si myslis , ake typy zien sa mu pacia , pacia sa mnu podla teba modelko . typy ???? *7* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: to vera

Baby ja som citala a aj som pocula rozhovor ako Sid hovoril ze sa mu pacia baby uplne normalne hlavne aby boli trpezlive a vyrovnali sa s tym ze musi stale trenovat a cestovat a povedal ze zatial ani babu nema. Takze ziadne modelky *5* a vobec nieje namysleny *14*

hoj!myslim,že s jeho platem a popularitou si najít holku,která by ho měla ráda jako Sidnyho a ne jako Crosbyho-hokejistu asi neni zas tak lehký... *9* no cruise a holmes taky nejsou zrovna ideálně výškově..a prej jak jsou spolu šťastný...a co třeba holku má,jen to netahá do novin... *5* pa

no ja si myslim , ze sa mu modelk . typy urcite pacia , ale ja ho nechapem , sak tolki dievcatam sa paci , a nevie si vy brat nejaku babu , mimochodom ja si myslim , ze je vybercivy , inak podla na modelku by sa mu nechodila pretoze sidak mam iba 176 cm , a modelky su vysoke , a tak keby s nou raz niekam isiel a dala by si vyasoke boty tak by bola od neho vyssia a to by moc dobre nevyzeralo ??? sak ???hmmm *1* *15*

cau!modelko-typy?!?no jestli myslíš pěkný holky se souměrnou postavou..no tak ty se mu určitě líbí,jako snad každýmu,ne?!?já si taky při pohledu např.na Evu Langoria řeknu,že se mi líbí.. *1* ale jestli by s nějakou takovou chodil,tak na to ti nedokážu odpovědět... *3* ty si myslíš co?

ahoj!no říct o někom,že je hnusnej je celkem lehký..kór když ty jsi v anonymitě.. *7* tvoji krasavci nejsou zrovna extra-hlavně placentu pojídající tom cruise *9* no a nakonec bych ráda dodala-jak ráda užíváš:"nic ve zlym"... *4* *1* ale každý máme jiný vkus..čus..

http://www.geocities.com/crosbyconn ection/misc.html
          navstivte tuto stranku , tam najdete kopec fotiek o nom , vela stastia *15* *1* *1* *1* *3* *4*
  • Sid a jeho baba

Hustz a kde berete ty informace o tech jeho babach ??? *1*
    • Re: Sid a jeho baba

povětšinou na růzenj americkejch forech
  • Sidney

Sidney Crosby ♥ je ten nejlepší hokejista na světě. Pro mě je tak tisíckrát lepší než ňáký Alex z Washingtonu (i když přiznávám, že taky hraje naprosto skvěle). Jsem strašně šťastná, že mám jeho DVD, protože v něm je vidět i jaký je. A to jak se chová k fanouškům, ke spoluhráčům, k novinářům a jak se ke všemu staví a dokonce i ten jeho smích mě nutí mít ho ještě radši :) (teď to víc už opravdu nejde :D) Je mi jedno jestli má velkou pusu, je mi jedno jestli má velkej zadek (jak říkají jeho spoluhráči :D), je mi jedno co nosí na sobě. Prostě ho miluju! Ta jeho hra na ledě, tomu se nedá říkat jinak než umění!
    Pro mě je ON Bůh ledu. On mě naučil zbožňovat hokej ještě víc než mě naučil táta (což jsem si myslela, že už víc nepůjde *1* ).
    Sidney Crosby ♥ NAVŽDY #1!! :)

mas prawdu! :) *1* *14*

Prosim tě, kde si sehnala to DVD? xD Taky Sidneyho dost žeru xP.
  • 87

On je prostě jeden z nejúžasnějších hokejistů,je tak krásny a sympatický,on je prostě DOKONALÝ...I love You *14*
  • happy b´day ! =D

Tak jo, tak já mu taky virtuálně popřeju *15* *3* všechno nejlepší k narozeninám Sidney, už je z tebe docela velkej kluk, tak si to užívej a mysli občas i na něco jinýho než na hokej *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit